De week van de acupunctuur is een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en de Zhong (beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde). De twee verenigingen slaan de handen ineen om de Traditionele Chinese Geneeskunde onder de aandacht te brengen bij een breder publiek.

‘Naast de onmisbare reguliere geneeskunde zijn er ook alternatieve, of beter gezegd aanvullende, manieren om klachten te voorkomen, verminderen of te genezen. Dat willen we mensen graag laten zien en ervaren’, stelt mevrouw van der Harst, voorzitter van de NVA. ‘Acupunctuur is een eeuwenoude geneeskunde, die inmiddels in het westen ook breed is geaccepteerd. Met deze week willen we de bekendheid van acupunctuur nog een extra zetje geven.’

Bij Centrum Vitaal combineren we acupunctuur als jij als klant dat wilt samen met lichttherapie (een moderne manier van acupunctuur) en/of bioresonantie.

Deze website gebruikt cookies om u een betere website aan te bieden. Door het gebruiken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.