VitaliteitsScan

De Vitaliteitsscan meet o.a. je vitaliteit, maak een afspraak bij Centrum Vitaal

Wat doet de Vitaliteitsscan?

De vitaliteitsscan meet je Energie, Motivatie en Veerkracht.

Wat scant de VitaliteitsScan?

De VitaliteitsScan meet de ‘hartslagvariabiliteit’ -HRV-. Dit is het verschijnsel van variatie in de tijdsintervallen tussen de hartslagen. Het wordt gemeten door de tijdspanne tussen elke bons van de hartslag te meten.
Tijdens het meten worden er twee elektroden op de polsen geplaatst en worden 300 hartslagen gemeten. Hiermee krijgen we onder meer informatie over; energie, biologische leeftijd, stress, bioritme, neurotransmitters, hartritme en mate van stress (sympaticus – parasympaticus).

Bekijk in deze video hoe de scan eruit ziet:

Therapeutische mogelijkheden

Na de VitaliteitsScan wordt de uitslag uitgebreid met je besproken en je krijgt van ons tips en adviezen mee. Ook is er voor je mobiel een ademhalings-app en muziekfrequenties.

Hieronder twee video’s (in het Nederlands en in het Duits) over de VitaliteitsScan en hoe de resultaten zichtbaar worden gemaakt.

Film in Duits

Wij zijn aangesloten bij erkende beroepsverenigingen welke onze kwaliteit en deskundigheid waarborgen. Mede daarom worden Consulten & behandelingen  doorgaans geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed (gaan niet ten koste van je eigen bijdrage) en vallen onder de alternatieve – complementaire zorg.

De Vitaliteitsscan geeft je belangrijke inzichten over je geest en lichaam. Bekijk hier de tarieven en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak: 074-29 14 143!

Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning. Vitaliteitsscan en de gezondheidsscan