GezondheidsScan

GEZONDHEIDSSCAN

Voorkomen is beter dan genezen
We worden niet van het ene op het andere moment ziek. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Ons lichaam geeft al vroegtijdig signalen af als er ergens in het lichaam iets niet goed gaat en ons lichaam uit balans dreigt te raken. Veel mensen zijn zich niet bewust van deze vroegtijdige signalen. De seintjes van het lichaam worden niet opgemerkt of genegeerd: ‘het gaat wel weer over’. Toch zijn deze vroegtijdige signalen het begin van het ziekteproces. En hoe eerder je deze signalen opmerkt, hoe eerder je kunt ingrijpen in het ziekteproces. De GezondheidsScan (of: WellAnalyse) vindt vroegtijdige ziekteprocessen, maar ook onderliggende oorzaken van klachten.

Elke behandeling begint met een uitgebreide intake
Misschien loop je al jarenlang met klachten. Waarschijnlijk heb je doktoren gezien, misschien zelfs behandelingen in het ziekenhuis gehad. En misschien hebben sommige ingrepen wel even geholpen. Maar nooit is je probleem echt verholpen en belangrijker: je weet niet wat de oorzaak is van je klachten. Zeker dan, maar ook wanneer je nog geen dokter gezien hebt maar wel benieuwd bent naar de gezondheid van je lichaam, is het tijd om contact met ons te leggen. Bij onze eerste ontmoeting vindt er een intakegesprek plaats. Naast deze uitgebreide intake (anamnese) gebruiken we ook moderne (diagnostische) apparatuur, onze kennis en ervaringen om te achterhalen waarom je klachten hebt dan wel ziek bent geworden. Ons doel: voorkomen is beter dan genezen. We geven je graag een gedegen advies. Voeding en lifestyle zijn daarbij belangrijk. (Ervaring van Wim Haafkes; veel mensen nemen teveel of de verkeerde supplementen, vaak geeft minder meer resultaat)

Eerste consult
GezondheidsScan/WellAnalyse
Een scan die laat zien waar je klachten vandaan komen én die beginnende en ernstige ziekteprocessen herkent!

Afspraak 90 minuten:
Intake / Scan / uitslag & advies met kort verslag € 195,00
De gezondheidsscan kan in 2 of 3 afspraken; 2 x € 100,00 of 3 x € 65,00
Vervolgafspraak met behandeling 55 minuten € 100,00

VitaliteitsScan/NILAS
Deze scan analyseert je energiehuishouding, stressbelasting en biologische leeftijd.

Afspraak 45-55 minuten:
€ 100,00
* ademhalingsoefeningen of frequenties o.b.v. onderzoek voor thuis: € 25,00 extra

Erkende beroepsverenigingen
Wij zijn aangesloten bij erkende beroepsverenigingen zoals de NVA voor acupunctuur, NWP voor natuurlijke geneeswijzenNFG voor psychosociale hulpverlening en de VMBN voor Mindfulness. Deze verenigingen waarborgen onze kwaliteit en deskundigheid. Consulten en behandelingen worden meestal geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed en vallen onder de alternatieve – complementaire zorg. Een groot voordeel is dat het op deze manier buiten het eigen risico van € 385,- valt.

Welkom bij Centrum Vitaal!
Wil je alvast een kijkje binnen nemen? Deze video neemt je mee door de praktijk van Centrum Vitaal. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor gezondheidsscans, maar ook voor behandelingen als een darmspoeling, acupunctuur, atlascorrectie, bioresonantie of homeopathie. Daarnaast geven we psychosociale consulten.