Gezondheidsscan

GEZONDHEIDSSCAN

De gezondheidsscan bij Centrum Vitaal. Hoe gezond ben jij?

Nieuwsgierig hoe gezond en vitaal u bent? Daar komt u maar op 1 manier achter

Voorkomen is beter dan genezen

We worden niet van het ene op het andere moment ziek. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Ons lichaam geeft al vroegtijdig signalen af als er ergens in het lichaam iets niet goed gaat en ons lichaam uit balans dreigt te raken. Veel mensen zijn zich niet bewust van deze vroegtijdige signalen.

Met de ‘Gezondheidsscan WellAnalyse’ kijken we vooral naar de onderliggende oorzaak van je klacht(en).
Als voorbeeld: de onderliggende oorzaak van hoofdpijn kan komen omdat je lijf niet goed ontgift -leverbelasting; hoofdpijn vaak top van je hoofd-, hoofdpijn als gevolg van nierbelasting – deze begint meestal in de nek- ,  indien je geen galblaas meer hebt of onvoldoende de vetten verteerd -uit de hoofdpijn zich vaak bij je slaap-, als je hormoonsysteem uit balans is – duf in hoofd-,  bij een zwakke blaas -hoofdpijn begint meestal achter de ogen-. Zo kan Wim Haafkes bij elke ziekte onderliggende oorzaken benoemen en/of ziet de ‘WellAnalyse scan’ deze verstoringen.

Elke behandeling begint met een uitgebreide intake

Misschien loop je al jarenlang met klachten. Daarom beginnen we met een uitgebreide intake. Wil je daarom het intakeformulier ingevuld uitprinten en meenemen het 1e consult. Verder graag alle medicatie en supplementen die je op dit moment in neemt.

Indien je aanvullend verzekerd bent wordt een deel van dit consult vergoed. Aangezien de meeste mensen een deel van het consult vergoed krijgen is het mogelijk om de gezondheidsscan in 2 of 3 afspraken te ondergaan. Voordeel; Wim Haafkes heeft meer tijd om je uitslag na te kijken en je verslag/rapportage te maken.

  • Afspraak 1 consult Intake / Scan / uitslag & advies met kort verslag € 195,00
  • Afspraak in 2 consulten 2 x € 100,00
  • Afspraak in 3 consulten x € 65,00
    Vervolgafspraak met behandeling 60 minuten € 100,00

Wat kom je zoal te weten met de gezondheidsscan? Klik hier voor meer info.

De Gezondheidsscan voor artsen en therapeuten in Nederland

Centrum Vitaal is vertegenwoordiger voor de verkoop van de Gezondheidsscan aan artsen en therapeuten in Nederland. Voor meer uitgebreide informatie lees hier een interview met Wim Haafkes over het gebruik van de Gezondheidsscan in zijn praktijk. Neem voor meer informatie over de aanschaf contact met ons op.

Klik hier naar website voor artsen en therapeuten

Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning