Gezondheidsscan

GEZONDHEIDSSCAN

De gezondheidsscan bij Centrum Vitaal. Hoe gezond ben jij?

Nieuwsgierig hoe gezond en vitaal u bent? Daar komt u maar op 1 manier achter

Voorkomen is beter dan genezen

We worden niet van het ene op het andere moment ziek. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Ons lichaam geeft al vroegtijdig signalen af als er ergens in het lichaam iets niet goed gaat en ons lichaam uit balans dreigt te raken. Veel mensen zijn zich niet bewust van deze vroegtijdige signalen. De seintjes van het lichaam worden niet opgemerkt of genegeerd: ‘het gaat wel weer over’. Toch zijn deze vroegtijdige signalen het begin van het ziekteproces. En hoe eerder je deze signalen opmerkt, hoe eerder je kunt ingrijpen in het ziekteproces. De GezondheidsScan (of: WellAnalyse) vindt vroegtijdige ziekteprocessen, maar ook onderliggende oorzaken van klachten.

Elke behandeling begint met een uitgebreide intake

Misschien loop je al jarenlang met klachten. Waarschijnlijk heb je doktoren gezien, misschien zelfs behandelingen in het ziekenhuis gehad. En misschien hebben sommige ingrepen wel even geholpen. Maar nooit is je probleem echt verholpen en belangrijker: je weet niet wat de oorzaak is van je klachten. Zeker dan, maar ook wanneer je nog geen dokter gezien hebt maar wel benieuwd bent naar de gezondheid van je lichaam, is het tijd om contact met ons op te nemen. Bij onze eerste ontmoeting vindt er een intakegesprek plaats. Naast deze uitgebreide intake (anamnese) gebruiken we ook moderne (diagnostische) apparatuur, onze kennis en ervaringen om te achterhalen waarom je klachten hebt dan wel ziek bent geworden. Ons doel: voorkomen is beter dan genezen. We geven je graag een gedegen advies. Voeding en lifestyle zijn daarbij belangrijk. (Ervaring van Wim Haafkes; veel mensen nemen teveel of de verkeerde supplementen, vaak geeft minder meer resultaat)

De Gezondheidsscan (klik en lees meer!)

Een scan die laat zien waar je klachten vandaan komen én die beginnende en ernstige ziekteprocessen herkent!

Afspraak 90 minuten:
Intake / Scan / uitslag & advies met kort verslag € 195,00
De gezondheidsscan kan in 2 of 3 afspraken; 2 x € 100,00 of 3 x € 65,00
Vervolgafspraak met behandeling 55 minuten € 100,00

Vitaliteitsscan/NILAS (klik en lees meer!)

Deze scan analyseert je energiehuishouding, stressbelasting en biologische leeftijd.

Afspraak 45-55 minuten: € 100,00
Ademhalingsoefeningen of frequenties o.b.v. onderzoek voor thuis: € 25,00 extra

Erkende beroepsverenigingen

Wij zijn aangesloten bij erkende beroepsverenigingen zoals de NVA voor acupunctuur, NWP voor natuurlijke geneeswijzenNFG voor psychosociale hulpverlening en de VMBN voor Mindfulness. Deze verenigingen waarborgen onze kwaliteit en deskundigheid. Mede daarom worden Consulten & behandelingen  doorgaans geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed (gaan niet ten koste van je eigen bijdrage) en vallen onder de alternatieve – complementaire zorg.

Welkom bij Centrum Vitaal!

Wil je alvast een kijkje binnen nemen? Deze video neemt je mee door de praktijk van Centrum Vitaal. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor gezondheidsscans, klik op onderstaande links voor een aantal mogelijke behandelingen.

Meer weten over het gezondheidscentrum van Centrum Vitaal? Blader rustig door deze website en neem bij vragen contact op middels ons contact formulier of bel gewoon 074-2914143

Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning

De Gezondheidsscan voor artsen en therapeuten in Nederland

Centrum Vitaal is vertegenwoordiger voor de verkoop van de Gezondheidsscan aan artsen en therapeuten in Nederland. Voor meer uitgebreide informatie lees hier een interview met Wim Haafkes over het gebruik van de Gezondheidsscan in zijn praktijk. Neem voor meer informatie over de aanschaf contact met ons op.