Systeemopstelling individueel

Systeemopstelling individueel

Wat is systemisch werken?
Systemisch werken gaat ervan uit dat iedereen wordt beïnvloed door de systemen waarvan hij of zij deel uitmaakt. Je eigen familie is zo’n systeem, maar ook de organisatie waarbinnen je werkt, een vereniging, een team of je sociale omgeving. Wat er in zo’n systeem allemaal gebeurt en de plaats die jij erin inneemt, bepalen (vaak onbewust) wat je doet en waarom.

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Systemisch werken kan leiden tot acceptatie, maar biedt ook een sleutel tot oplossingen.

Systeemopstelling individueel en familie Centrum Vitaal

Opstelling
Werken met een opstelling is een effectieve methode om zaken te weten te komen over je eigen plek in een familie, een relatie… of waarom je toch elke keer vastloopt. Een consult doen we individueel en duurt ongeveer 2 uur.

Interesse: maak een afspraak met Nathalie Brinkman voor een individueel consult. Vergoeding in de aanvullende verzekering.

Systeemopstelling individueel Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning