In mei is het zover, dan krijgen we de sleutel van onze nieuwe locatie in Enschede.
Voorlopig blijven de consulten en trainingen aan de Bornsestraat te Hengelo!

Centrum Vitaal gaat uitbreiden. Naast onze consulten en trainingen gaan we dagbesteding aanbieden voor volwassenen vanaf 18 jaar. Onze doelgroep bestaat uit: mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), ouderen, mensen in een sociaal isolement, mensen met een lichte verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen met burnout klachten.

Ben jij op zoek naar een zinvolle dagbesteding of ken je iemand die op zoek is, laat het ons weten. Ook zoeken we enthousiaste medewerkers, zowel vrijwilligers als betaalde krachten, die een achtergrond in de zorg hebben danwel creatief zijn.

Start nieuwe mindfulness basistraining op maandag 16 mei
Wil jij anders leren omgaan met stress, je negatieve gedachtepatronen doorbreken, meer rust en ontspanning ervaren? Geef je dan snel op voor de 8 weekse mindfulnesstraining. Tijdens deze training krijg je allerlei handvatten om je dagelijkse leven aangenamer te maken, het beste uit jezelf te halen, oude patronen te doorbreken.
Lees verder
Start nieuwe training intuitieve ontwikkeling en bewustwording op donderdag 18 mei
Ieder mens heeft intuitie, een handig hulpmiddel dat je in je dagelijkse leven kunt inzetten om de juiste keuzes te maken en beslissingen te nemen. Leef jij voldoende vanuit jouw intuitie? Vertrouw je voldoende op je eigen intuitie? Wil je je intuitie verdiepen? Geef je dan op voor deze 6 weekse training.
Lees verder 
Centrum Vitaal
De consulten, trainingen en workshops blijven voorlopig aan de Bornsestraat in Hengelo.

VACATURES: we zijn op zoek naar creatieve mensen die iets bijzonders kunnen. Stuur ons een email

  1. houtbewerking
  2. speksteen
  3. bakken van appeltaart of brownie
  4. kleien
  5. etc.

Bedankt voor het lezen

Bedankt!
Deze website gebruikt cookies om u een betere website aan te bieden. Door het gebruiken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.