Mindfulness: anders leren omgaan met stress

Veel problemen en klachten ontstaan door stress. Stress is de belangrijkste reden waarom mensen uit balans raken. Een cursus Mindfulness leert je om anders met stress om te gaan, door met bewuste aandacht in het hier en nu te zijn. Je stelt jezelf vragen als ‘Hoe gaat het nu met mij?’, ‘Wat heb ik nu nodig?’, ‘Welke keuze maak ik nu?’. Door mindfulness toe te passen in je dagelijks leven ervaar je meer rust en ontspanning en word je je bewust van oude denk- en gedragspatronen. Ook maak je dan keuzes die voor jóu goed zijn en ontstaat er een positiever beeld van jezelf en je omgeving. Niet in de laatste plaats: fysieke, mentale en emotionele klachten nemen af en je bent in staat om (nog) meer te genieten van je leven.

Cursussen en trainingen Mindfulness

We bieden drie trainingen aan:

Basistraining Mindfulness
Leer om te gaan met stress, leef in het moment en ervaar meer rust en ontspanning.

Mindfulness voor hooggevoelige mensen
Overprikkeld en vastgelopen? Volg deze training voor hoog sensitieve personen.

Een individuele cursus Mindfulness kan ook. Neem contact op voor meer informatie.

De trainer

De trainingen worden gegeven door Nathalie Brinkman. Zij is aangesloten bij de Vereniging Mindfullness Based Trainers waardoor een vergoeding eventueel mogelijk is. Dit is afhankelijk van jouw ziektekostenverzekering. Ook zijn steeds meer werkgevers bereid de training te vergoeden.

Agenda

In onze agenda zie je wanneer en door wie de trainingen gegeven worden.
Bekijk hier de agenda

Nieuwsgierig?

Als je geïnteresseerd bent 1 van onze trainingen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, krijg je uitleg over de training, kun je vragen stellen over de training en laten we je zien waar de training gegeven wordt.

Ja, ik ben geïnteresseerd en plan een telefonische afspraak (10 minuten)
(hier zijn geen verplichtingen aan verbonden)