Wil jij kennis maken met Mindfulness?

Van harte welkom: 24 augustus 2021, 18.30 tot 21.00 uur

Dagen vliegen voorbij, je komt regelmatig tijd tekort door alles wat moet. Je voelt je opgejaagd, zit niet lekker in je vel. Je bent een kei in piekeren. Regelmatig ben je aan het mopperen op je omgeving en jezelf. Een goede werk/privébalans bewaren vind je lastig. Je hebt (vage) klachten. Het voelt steeds meer alsof je aan het overleven bent.

(Deels) herkenbaar?(

Door mindfulness toe te passen in je dagelijkse leven word je je bewust van je automatische denk- en gedragspatronen en leer je anders omgaan met stress. Ook leer je keuzes maken die voor jou goed zijn. Klachten nemen af en je bent in staat om meer te genieten van het leven. Mindfulness is voor iedereen die meer rust en ontspanning wil ervaren en bewuster in het leven wil staan.

Tijdens deze kennismaking ervaar je op een toegankelijke en praktische manier het hoe en waarom van mindfulness. Van harte welkom!

Waar en wanneer?
dinsdag 24 augustus 2021 van 18.30 tot 21.00 uur
bij Centrum Vitaal, Bornsestraat 24 te Hengelo

 

 

Deze website gebruikt cookies om u een betere website aan te bieden. Door het gebruiken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.