Herstel na corona

Corona gehad maar je blijft moe en bent nog niet de oude…

Het is inmiddels bekend dat het herstel na Corona vaak lang kan duren. Maar weet je dat dat niet zo hoeft te zijn! Met behulp van de gezondheidsscan onderzoeken wij de verstoringen in jouw lijf en wat jij nodig hebt om sneller te herstellen. Elk mens is uniek en heeft een andere aanpak nodig.

Ervaring Centrum Vitaal; de meeste klanten die we gezien hebben en nog steeds klachten hebben nemen wel voldoende supplementen zoals: vitamine C, D, zink, magnesium, resveratrol, B12 en/of selenium. Daarom doen wij de gezondheidsscan omdat ieder mens toch anders is en een andere erfelijke aanleg heeft.

Doe daarom de gezondheidsscan, want daar zien we de (oorzaak) onderliggende verstoring(en)

Daar waar de (huis)arts kijkt naar ‘welke’ ziekte, kijken wij met de gezondheidsscan welke processen niet optimaal gaan.
Wat is de onderliggende verstoring? Wat kun je doen om deze verstoring aan te pakken? Welke middelen en/of leefstijl adviezen passen bij jou?

Ben je nieuwsgierig hoe je met inzet van de natuurgeneeskunde jezelf kunt beschermen tegen en (mogelijk) kunt herstellen van de klachten na corona?

Van harte welkom

Op donderdag 26 augustus 2021 van 19.30 tot 21.00 uur

Laat aub even weten dat je komt

Deze website gebruikt cookies om u een betere website aan te bieden. Door het gebruiken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.