TRAININGEN  / WORKSHOPS  / CURSUSSEN

Bij Centrum Vitaal bieden we meer dan alleen behandelingen aan. Er zijn ook trainingen, workshops en cursussen aan op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Mindfulness ; loslaten wat niet bij je past

MINDFULNESS BASIS

Mindfulness geeft je de kans om te leren fundamenteel anders in het leven te staan. Je kunt met mindfulness hardnekkige patronen doorbreken en je relatie met pijn en angst veranderen. Je kunt een nieuwsgierige vriendelijkheid ontwikkelen, zowel voor jezelf als voor je omgeving. Je hebt de kans om je bewust te worden van de wijze waarop jij jezelf ‘afhankelijk’ maakt van je gedachten en je gevoelens en daardoor stress in stand houdt of somberheid versterkt.

Minimaal 6 personen
€ 425,- groep
€ 650,- individueel
klik hier voor meer info

Wees lief voor jezelf

MINDFULNESS VOOR HOOGGEVOELIGE MENSEN

Steeds vaker komen gevoelige volwassenen en kinderen die zijn vastgelopen in hun dagelijkse leven, voor behandeling of begeleiding bij Centrum Vitaal. We hebben een training Mindfulness ontwikkeld, speciaal voor deze groep mensen. Naast de mindfulness oefeningen komen er onderwerpen aan bod als:
Wat is gevoeligheid?
Wat is ‘aarden’ en hoe doe je dat?
Klik hier voor meer informatie

Mindfulness helpt

INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Ieder mens heeft intuïtie en kan deze verder ontwikkelen. Het is een kwestie van open staan, vertrouwen en oefenen. Je wordt je meer bewust van jezelf en zult ervaren dat je waarnemingen steeds verfijnder worden en de boodschappen steeds duidelijker.
Intuïtieve ontwikkeling helpt je om te groeien, je sterke kanten meer ruimte te geven en je minder sterke kanten te leren accepteren of te neutraliseren. Je leert wie je bent en wat bij jou past.

Minimaal 6 deelnemers Kosten € 200 Klik hier voor meer info

Bach Bloesems adviezen

BACH BLOESEMS

Edward Bach was o.a. regulier arts en homeopaat. Hij ontdekte de kwaliteiten van bepaalde soorten bloemen een harmonie kunnen brengen in de menselijke geest. De krachten van deze bloemen en planten en de positieve uitwerking om zo negatieve gesteldheden te kunnen deblokkeren. Zijn visie was dat als een mens zich niet gelukkig voelt zich na enige tijd een ziektebeeld kan ontstaan.

De cursus wordt gegeven door Wim Haafkes
8 weken. Minimaal 6 deelnemers Kosten € 200
Klik hier voor info

Nathalie Brinkman psycholoog Centrum Vitaal

SYSTEEM OPSTELLING GROEP

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding met de anderen in dat systeem (werk / partner..)
Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Systemisch werken kan leiden tot acceptatie, maar biedt ook een sleutel tot oplossingen.

Minimaal 6 deelnemers ook individueel € 150.-
klik hier voor info