Bioresonantie

Bioresonantie

Bioresonantie o.a. voor opsporen van kwalen Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning

De bioresonantie apparatuur van Centrum Vitaal heeft meer dan 200 verschillende programma’s om bijvoorbeeld de lever, verschillende hormonen, de nieren, de longen, het hart, de maag en/of darmen te behandelen. Er zijn ook programma’s tegen allergie, ontstekingen, stress, astma, littekens, vermoeidheid, doorbloeding, migraine en meer.

Wat is Bioresonantie eigenlijk?

Alles wat leeft heeft een specifieke trilling: elk orgaan, elke plant, maar ook een bacterie of virus. Deze trilling wordt ook wel ‘resonantie’ genoemd. Door deze resonantie in beeld te brengen met behulp van speciale software kan de arts of therapeut de gezondheids problemen “zien” en behandelen

Hoe verloopt een onderzoek of behandeling?

Je plaatst je blote voeten op twee metalen platen (voetelektroden) en houdt met je handen twee staven (handelektroden) vast. De bioresonantie apparatuur geeft je dan bepaalde trillingsfrequenties. Afhankelijk van de ernst van de klachten zal de behandeling vaker worden herhaald en kan na enkele behandelingen het effect worden gemeten.

In deze film zie je dat water in ‘trilling’  wordt gebracht. Af en toe strooit iemand meel in het water. Je ziet dat door de resonantie de patronen in het water veranderen….

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen en vind je het fijn om eerst persoonlijk contact te hebben en advies te krijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 074-29 14 143 of stuur ons een bericht. Wij benaderen je dan zo snel mogelijk.
Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning