Bioresonantie uitleg

Alles wat leeft heeft een specifieke trilling, resonantie genoemd. (Einstein).

Elk orgaan, elk weefsel van ons lichaam en zendt zijn eigen frequentie uit. Alle organen vormen het persoonlijke elektromagnetische veld van elk mens. Indien in het lichaam ​​parasieten of virussen bij zich draagt is dat te meten met bioresonantie. Zo doen we dat ook met de gezondheidsscan.

Uitleg   In onderstaande film zie je dat water in ‘trilling’  wordt gebracht. (Af en toe strooit iemand meel in het water.)
Je ziet dat de moleculen van water, door de verschillende toonhoogten, resoneren en dat de patronen veranderen.

Bij Centrum Vitaal behandelen we mensen al jaren met bioresonantie, klanten moesten op een bioresonantie mat liggen of staafjes vasthouden. Ideaal omdat het geen pijn doet.

Bioresonantie ‘nieuw tijd’

Tegenwoordig bieden we een speciaal bioresonantie apparaat aan – klanten nemen deze mee naar huis voor dagelijks gebruik- . (verhuur)
Dit bioresonantie apparaat heeft meer dan 200 programma’s die een positief effect hebben op de gezondheid (voor mens en dier). Het is zonder risico te gebruiken voor verschillende aandoeningen en ondersteunend bij de  behandeling van vele ziekten.

Klik hier voor de werking van de Biotri

Te koop in de webshop

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen en vind je het fijn om eerst persoonlijk contact te hebben en advies te krijgen?