Wietolie

Wietolie… Het gebruik ervan wordt niet door iedereen geaccepteerd. Toch wordt marihuana in steeds meer landen gebruikt als medicijn. De plant kan helpen bij de bestrijding van ziekten en pijn verminderen. Om die reden verkopen wij wietolie in onze webshop.

Wat is wietolie precies?

In de wietplant zitten een groot aantal stoffen die medicinaal kunnen werken. In CBD-wietolie – die wij verkopen – is CBD (cannabidiol) de werkende stof. De olie wordt gemaakt van de legale industriële hennepplant. Wietolie is een oplossing van de in vet oplosbare bestanddelen van de cannabisplant, in olie. De in water oplosbare delen van de plant zitten er dus niet in.

CannaActive Spray
De CannaActive Spray, die ook in de webshop verkrijgbaar is, wordt geproduceerd uit een zuiver vezelhennepextract. Deze spray is oplosbaar in water en worden tot 800% beter door het lichaam opgenomen dan de conventionele CBD-olie op basis van olijf- hennepzaad- of kokosolie.

Waarvoor kun je wietolie gebruiken?
Wietolie kan toegepast worden bij diverse klachten en ziektes:

Misselijkheid en overgeven Anorexia
Spasmes en andere bewegingsstoornissen Pijn (chronisch)
Glaucoom Epilepsie
Afkickverschijnselen Psychische stoornissen
Hyperactiviteit, ADD, ADHD, PDD NOS en Autisme Auto-immuunziektes, ontstekingen in het lichaam en allergieën
Kanker MS (multiple sclerose)
 Hiv/AIDS Oogstaar
Stress Posttraumatische stresssyndroom (ptss)
Trauma Slaapstoornis
Reuma Cluster hoofdpijn
Fibromyalgie Artrose
Rugpijn Ziekte van Crohn

Komen de klachten of aandoeningen hierboven je bekend voor en twijfel je of wietolie in jouw situatie werkt, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen je adviseren over het gebruik van de wietolie.

National Geographic
Meer weten over cannabis, de geschiedenis en de toepassing? Lees hier een interessant artikel, gepubliceerd in het tijdschrift van National Geographic.
Ervaringsverhalen
Non-Hodgkin, chronische pijn, darmkanker, reuma…. We hebben een aantal video’s geplaatst met ervaringsverhalen.
Bekijk hier de video’s.

PubMed studies
Ben je geïnteresseerd in onderzoeken en studies over wietolie, THC en CBD? Hier is de link naar een website met erg veel informatie. Conclusie: wietolie werkt bij verschillende klachten.
Bekijk hier de studies.