Ons team

Ons team

Centrum Vitaal is in 2007 opgericht door Wim Haafkes en Nathalie Brinkman. Wij doen het echter niet alleen en werken met Ons Team!

Wim Haafkes, al 30 jaar natuurgeneeskundige, homeopaat, acupuncturist, houdt zich vooral bezig met fysieke gezondheid en is altijd op zoek naar de onderliggende oorzaken van klachten. Dat kan alleen door middel van een goed persoonlijk gesprek waarbij alle klachten aan bod komen. De Gezondheidsscan is een belangrijk middel om de onderliggende oorzaken van een ziekte in beeld te krijgen.

Nathalie Brinkman, ruim 25 jaar ervaring binnen de psychosociale hulpverlening, is psychosociaal therapeut en Mindfulness trainer, verzorgt trainingen in mindfulness, individuele (psychosociale) consulten en individuele opstellingen in (familie)patronen.

Verder werken nog met veel enthousiasme voor Centrum Vitaal:

  • Ellen, secretaresse
  • Sander; administratie
  • Scholten Accountancy
  • Mercedes Schoonheidssalon
  • Stagiaires van ROC

Erkende Beroepsverenigingen

Centrum Vitaal is aangesloten bij erkende beroepsverenigingen: als de

  • NVA voor acupunctuur
  • NWP voor natuurgeneeskundige consulten
  • NFG voor psychosociale consulten

Wij zijn aangesloten bij erkende beroepsverenigingen welke onze kwaliteit en deskundigheid waarborgen. Mede daarom worden Consulten & behandelingen  doorgaans geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed (gaan niet ten koste van je eigen bijdrage) en vallen onder de alternatieve – complementaire zorg.

Samenwerking of ruimte nodig?

We zijn altijd geïnteresseerd als je met ons wilt samenwerken of je deskundigheid in ons Centrum wilt aanbieden. Word jij blij van bovenstaande, dan zien wij jouw CV en motivatie graag vandaag nog in onze mailbox. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor stage! Dus aarzel niet en neem contact met ons op!

Ons team van Centrum Vitaal heeft tijdelijke of permanente ruimte te huur voor branche gerelateerde ondernemingen

In het kader van bovenstaande hebben wij nog een mooie verzorgde praktijkruimte in Centrum Vitaal te huur aan de Bornsestraat 24 te Hengelo.
Klik hier voor meer informatie.

Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning