Ons team

Centrum Vitaal is in 2007 opgericht door Wim Haafkes en Nathalie Brinkman. Wij doen het echter niet alleen en werken met Ons Team!

Wim Haafkes

Wim Haafkes, vanaf 1986 werkzaam als natuurgeneeskundige, homeopaat, en acupuncturist. Houdt zich vooral bezig met fysieke gezondheid en is altijd op zoek naar de onderliggende oorzaken van klachten.  De Gezondheidsscan is een belangrijk middel om de onderliggende oorzaken van een ziekte in beeld te krijgen.

Lees verder >

Nathalie Brinkman

Nathalie Brinkman, vanaf 1998 werkzaam in de psychosociale hulpverlening, is psychosociaal therapeut en Mindfulness trainer, verzorgt trainingen in mindfulness, individuele (psychosociale) consulten en individuele opstellingen in (familie)patronen.

Lees verder >

Maria Navarro

Maria Navarro, klassieke homeopaat en heeft ruime ervaring, specialisme in het behandelen van moeder en kind. Ook is ze orthomoleculair therapeut werkt volgens de Psycho-Neuro-Immunologie.

Lees verder >

Nicole

Nicole; meer dan 20 jaar verpleegkundig, gespecialiseerd in de oncologie (mensen met kanker). Ze weet welke impact de diagnose en behandeling kan hebben. Verder geeft Nicole bij Centrum Vitaal training Mindfulness en darmspoelingen.

Lees verder >

Verder werken nog met veel enthousiasme voor Centrum Vitaal

Ellen, secretaresse, Administratiebox, Stagiaires van ROC

Samenwerking of ruimte nodig?

We zijn altijd geïnteresseerd als je met ons wilt samenwerken of je deskundigheid in ons Centrum wilt aanbieden. Word jij blij van bovenstaande, dan zien wij jouw CV en motivatie graag vandaag nog in onze mailbox. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor stage! Klik hier voor verhuur.
Dus aarzel niet en neem contact met ons op!