ONLINE CONSULT

Aura-Soma is een manier om jezelf te herontdekken

Aura-Soma is een manier om via kleur jezelf te herontdekken en te ondersteunen. Het helpt je je eigen weg te kiezen, door middel van je eigen kleurenkeuze. De kleuren leveren een positieve bijdrage aan het in balans brengen van jouw leven. Het is een mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen. Aura-Soma is een gemakkelijke therapie die voor iedereen geschikt is.

Wetenschappelijk onderzoek toont de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn aan. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk functioneren. We kennen waarschijnlijk allemaal wel het oranje-gevoel bij sportevenementen of het lente-gevoel als de zon gaat schijnen en de bloemen hun vrolijke kleuren laten zien. In ziekenhuizen, gevangenissen en scholen wordt hier steeds meer gebruik van gemaakt.
Aura-Soma is een holistische therapie gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op een aspect, of alleen op symptomen, maar meer op het in balans brengen van alle energie in en om ons lichaam. Jouw eigen kleuren keuze maakt deze energie zichtbaar zodat je je evenwicht kunt hervinden en makkelijk de dagelijkse dingen oppakt. Je voelt je energieker en meer op je plaats.

Tijdens het consult werken we met de equilibrium flesjes van aurasoma. Er zijn 115 verschillende flesjes die allen een unieke samenstelling hebben. Je kiest 4 flesjes. Deze flesjes vertellen jouw persoonlijke verhaal, het 1e flesje vertegenwoordigt je levensdoel, 2e blokkade, 3e hier en nu en 4e nabije toekomst.  Zij brengen meer inzicht in je leven, belemmeringen en tevens laten ze je talenten en kwaliteiten zien.

Klik hier voor website

 

 

Deze website gebruikt cookies om u een betere website aan te bieden. Door het gebruiken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.