Ervaring atlas

man 61 ernstig ongeval en beperking overgehouden
Lange tijd was ik sceptisch, maar ben blij dat ik me toch heb laten behandelen. Want met osteopathie en manuele therapie kwam ik niet verder…. Na een zwaar trauma, ik heb een zwaar voorwerp op mijn hoofd gehad merk ik het volgende: fysiek merk ik dat ik mijn hoofd even ver naar links als naar rechts kan bewegen en dat was eerst niet. Nu na 2 behandelingen merk ik dat er nog wat spierpijn bij een bepaalde houding, maar wel stukken minder dan voorheen. Fysiek gaat het beter met en heb ik meer energie. Wat gedrag betreft merk ik een verandering ten goede.  Er is veel meer rust van binnen en dus ook naar buiten toe, ik ben weer meester over mijn emoties, althans tot zover ik nu merk, wat betekent dat ik rustiger situaties onder ogen zie en kan handelen zonder meegesleept te worden door mijn  emoties.

Vrouw 48 jaar
ik had via een collega goede verhalen gehoord over de atlasbehandeling en wilde dat zelf ervaren. Allereerst heb ik ongelooflijk veel energie teruggekregen, dat begon meteen al in de auto naar huis (Hilversum). Ook kan ik zonder rugpijn opstaan en weglopen. Mijn ogen zijn helderder, mijn oren horen beter en het lijkt wel of het suizen van mijn oren minder is geworden (het is er nog wel). Dus ik ga zeker nog voor nog een behandeling na een maand.

Na de 2e behandeling na 1 maand merk ik dat mijn hoofd losser op mijn romp staat. Het voelt heel erg fijn. Ik ben opgewekter, rustiger en meer in balans.Ik heb elke dag een kleine reset ervaren. Eén dag onderrug pijn, volgende dag gewoon weg. Eén dag rechter nekspier gevoelig, volgende dag weg. Ik ben nog niet terug geweest bij de chiropractor, terwijl ik daar de laatste maanden bijna wekelijks kwam.

Ik slaap zelfs per nacht beter. Ik had namelijk slapeloze nachten, maar afgelopen nachten was dat veel beter en dat had ik niet verwacht! Ik zal u over een tijdje nog een keer mailen en ben tot nu toe ongelooflijk blij dat ik de rit naar Hengelo heb gemaakt.

Vrouw met fibromyalgie
Onlangs  heb ik de atlasbehandeling gehad en sindsdien is er heel veel veranderd. Ik heb veel genoteerd, het is een kleine A4 met allemaal lichamelijke verbeteringen. Het belangrijkste is wel dat heel mijn zenuwsysteem vol in de rust is gekomen. Het contrast was zo groot dat ik het gevoel heb toch wel zo’n 20 jaar met de meter in het rood geleefd te hebben. Ik ervaar meer kracht in mijn lijf, handen, benen, stabiliteit, rust en warmte in mijn gewrichten. Mijn kaak doet het weer, mijn schouders bewegen weer goed en ik loop recht. Het vertrouwen in mijn lichaam groeit weer, waardoor ik met veel meer rust in het verkeer beweeg. Mijn reumatische klachten zijn hard afgenomen. Stress komt amper meer binnen of ik voer het zo af. Ik ben heel dankbaar dat deze behandeling mogelijk was. Ik weet dat ik er nog niet ben, en herstellende, maar dit voelt al zoveel beter. Ik heb weer een leven. Bedankt!

Man 41 jaar
Per toeval kwam ik Wim Haafkes tegen en hij zag dat ik pijn in mijn nek had. Al pratende vertelde ik dat ik daarvoor naar de neuroloog moest om de pijn in de zenuwbaan te stoppen (of spuit of uitschakelen). Hij vertelde over de atlasbehandeling en ik dacht ‘wat heb ik hier te verliezen’ ik kan altijd nog de afspraak bij de neuroloog door laten gaan en geloof het of niet, ik heb de afspraak afgezegd want mijn klachten zijn voor 75 % genezen.

Nu een half jaar verder heb ik me ook laten adviseren met de gezondheidsscan en ik durf het bijna niet uit te spreken maar het gaat echt goed met me. Echt, ik zou het iedereen adviseren.