Eten tegen kanker

De rol van voeding bij het ontstaan van kanker

Samenvatting

In deze geheel herziene editie van Eten tegen kanker deelt Dr. Richard Béliveau alle nieuwste inzichten in de rol die voeding speelt bij het ontstaan van kanker. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds meer op welke manier onze eetgewoonten van invloed kunnen zijn op het ontstaan en tegengaan van kanker. Deze informatie is voor jou bijeengebracht in een bijzonder toegankelijk, informatief en praktisch boek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antikanker een nieuwe levensstijl

Samenvatting

Ons lichaam produceert voordurend beschadigde cellen. Niet iedereen krijgt echter kanker. Genetische factoren spelen in ten hoogste 15 procent van de gevallen een rol, het overgrote deel heeft te maken met onze levenswijze. Hoe komt het dat borst-, darm- en prostaatkanker in het Westen veel vaker voorkomen dan in Azië? En dat bij Japanners die zich in het Westen vestigen prostaatkanker op den duur even vaak voorkomt als bij ons? Kennelijk is er iets in de levenswijze van Aziaten dat voorkomt dat microtumoren tot ontwikkeling komen. Volgens Dr. David Servan-Schreiber zouden we een bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen van kanker door: * ons te wapenen tegen verstoring van ons milieu; * onze voeding aan te passen * psychologische trauma’s te verwerken; * een andere relatie aan te gaan met ons lichaam De auteur spreekt niet alleen als arts en onderzoeker. Hij onthult dat hij zelf kanker heeft gehad en vertelt hoe hij de ziekte te lijf is gegaan. Door dit heftige innerlijke avontuur met ons te delen hoopt David Servan-Schreiber dat hij iedereen, in welke omstandigheden dan ook, kan helpen om het geluk aan zijn of haar zijde te krijgen.
Bestellen bij Bol.com