Aura Soma

Aura-Soma is een manier om via kleur jezelf te herontdekken en te ondersteunen. Het helpt je je eigen weg te kiezen, door middel van je eigen kleurenkeuze. De kleuren leveren een positieve bijdrage aan het in balans brengen van jouw leven. Het is een mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen.

Wetenschappelijk onderzoek toont de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn aan. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk functioneren. We kennen waarschijnlijk allemaal wel het oranje-gevoel bij sportevenementen of het lente-gevoel als de zon gaat schijnen en de bloemen hun vrolijke kleuren laten zien. In ziekenhuizen, gevangenissen en scholen wordt hier steeds meer gebruik van gemaakt.

Er zijn 115 verschillende flesjes die allen een unieke samenstelling hebben. Je kiest 4 flesjes. Deze flesjes vertellen jouw persoonlijke verhaal. Zij brengen meer inzicht in je leven, belemmeringen en tevens laten ze je talenten en kwaliteiten zien.

Online website voor mensen die niet op consult kunnen komen