Wat is Bio HCG Original?

Biohcg Original is een afslankkuur waarbij je eerst 24 dagen gaat afslanken. Je volgt tijdens deze periode een voorgeschreven dieet. Het gehele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk wordt altijd meegeleverd. Ter ondersteuning van het dieet neem je elke morgen de vloeistof uit de Biohcg ampul. De basisvloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water.

Citroenzuur en L-Carnitine spelen een essentiële rol bij de vetverbranding. Citroenzuur versnelt de energieproductie en L-Carnitine loodst de specifieke vetten naar de cel waar ze uiteindelijk verbrand worden (de mitochondriën). Dit heeft met name effect op de buik, dijen en billen, de probleemzones!

Daarnaast heeft Biohcg Original, door toevoeging van verschillende kruiden (waaronder Leptine), de functie die terugkoppelt naar de hypothalamus. Dit is het regelcentrum van je hersenen. De hypothalamus stuurt allerlei functies aan in uw lichaam. Voorbeelden zijn de eetlust, vetverbranding en het hongergevoel. Als je bewust bezig bent met een dieet, dan geeft je lichaam een overlevingsreactie af. Dit zijn onder andere het hongergevoel en het vasthouden van vet. Door de vloeistof uit de Biohcg Original wordt dit voorkomen. Jouw lichaam houdt geen onnodig vet vast en je hebt geen last van het vervelende hongergevoel.  Dat maakt het afslanken makkelijker en wanneer je resultaat ziet geeft dat een enorme motivatie!

Stabilisatiefase

Na de 24 dieetdagen kom je in een  stabilisatiefase terecht. In deze fase worden de geadviseerde aantal calorieën per dag langzaam weer verhoogd. Het zou zeer onverstandig zijn om ineens weer ‘normaal’ te gaan eten. Jouw lichaam heeft het langere tijd met minder calorieën gedaan en is daaraan gewend geraakt. De maag heeft zich daar ook op aangepast. In de stabilisatiefase kun je ook nog extra afvallen.

Afslanken, maar uiteindelijk ook het slank blijven, heeft te maken met de juiste voeding. Wanneer je kiest voor de Biohcg Original dan ontvang je het boekwerk ‘Beter in Balans’. In dit boekwerk staat niet alleen hoe de Biohcg Original werkt, maar ook wat voeding met je doet. Wanneer je de Biohcg Original kuur heeft gevolgd, dan zul je merken wat voeding met je doet. Na de kuur zal je bewuster omgaan met voeding.

“Mag ik na de kuur nooit meer een patatje of iets dergelijks?”

Natuurlijk mag dat wel. Niks is verboden. Het is alleen belangrijk om alles met mate te doen. Er zijn zoveel producten waar je nu misschien niet aan denkt, maar die erg lekker, verantwoord en gezond zijn. Na de kuur zal je begrijpen wat voeding met je doet en je zal bewuster omgaan met voeding. Het is kwestie van de oude patroon doorbreken en ‘de knop’ omzetten.

Bio HCG kuur van 24 dagen verkrijgbaar bij Centrum Vitaal.

Wil je ook een betere gezondheid, fijner in je vel zitten, verlost worden van die vervelende klachten? Aarzel dan niet en neem contact op met Centrum Vitaal middels het contactformulier we helpen je graag!