Wil jij heel graag afvallen en/of een gezondere leefstijl aannemen, en ben je bereid om je daar de komende tijd op te focussen, en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Maak dan nu een afspraak voor een intake gesprek bij Centrum Vitaal.

Afvallen op maat

Samen met Nathalie ga je onderzoeken wat jij nodig hebt om effectief en blijvend af te vallen. We beginnen met een uitgebreide intake om te kijken wat jij bent en wat jij nodig hebt? Dat is voor iedereen anders. Afvallen op maat is precies afgestemd op jou. Ben je er nu echt aan toe om van die overtollige kilo’s af te komen, maak dan gauw een afspraak! Kosten: 8 weken € 500.-
Lid van BGN – beroepsvereniging gewichtsconsulent

Afvaltraject

Ben je bereid om intensief met jezelf aan de slag te gaan? Tijdens het afvaltraject gaan we 3 maanden uitgebreid aan de slag met afvallen en gezonde leefstijl. We beginnen met een intakegesprek, gezondheidsscan en stellen samen met jou het traject op. Het traject omvat naast gezonde voeding, beweging en ontspanning ook een deel persoonlijke ontwikkeling. Waar zitten blokkades en belemmeringen die het afvallen en/of een gezonde leefstijl in de weg zitten? Kosten € 750,- (incl. Btw, Gezondheidsscan / Vitaliteitsscan, 4 contactmomenten en  online coaching).

Ooracupunctuur

Oor-acupunctuur is een effectieve behandelwijze die de onderliggende oorzaken van overgewicht aanpakt. Door de oorzaken te bestrijden, het lichaam weer in balans te brengen, wordt het afvallen makkelijker.

Kosten € 50.- per consult of traject 4 keer met Vitaliteitsscan voor € 225,-

Bio hcg

Wil je een paar kilo kwijt of even een begin maken met afvallen? Dan is Bio Hcg Original misschien wat voor jou. Een afslankkuur waarbij je eerst 24 dagen gaat afslanken. Je volgt tijdens deze periode een voorgeschreven dieet. Het gehele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk wordt altijd meegeleverd. Ter ondersteuning van het dieet neem je elke morgen de vloeistof uit de Biohcg ampul met een bijgeleverde multi-vitamine . De kuur kun je doen onder begeleiding, 3 afspraken € 225,- incl.  VitaliteitsScan   (vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering). Lees meer.

Mindful-eten & afvallen

Het is bewezen dat mindfulness een enorme meerwaarde is als mensen willen afvallen. Deze training is speciaal door ons ontwikkeld ter ondersteuning van het verantwoord en structureel afvallen. Centrum Vitaal heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen die willen afvallen. Naast de thema’s uit de basistraining gaan we in deze 8 weekse training -deze training is individueel- in op gezonde voeding, beweging, verantwoord afvallen etc. Kosten voor deze training € 595,-  Lees meer.

 

Week sappen met soepen

Wil jij je lichaam eens een keer goed reinigen? Dan is deze detoxkuur wat voor jou. Je gaat 5 dagen alleen sappen en soepen nemen. Je krijgt uitgebreide informatie over de werking van de kuur, de sappen en soepen. Kosten € 150,- (individueel op elke moment /  intakegesprek / Vitaliteitsscan / kruiden om te detoxen / email-contact ter ondersteuning).

GRATIS ADVIESGESPREK

Lid van BGN – beroepsvereniging gewichtsconsulent-
Centrum Vitaal biedt verschillende behandelingen en mogelijkheden aan op het gebied van fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid. Wil jij eerst meer informatie over wat het beste bij jou past, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Dit kan in een persoonlijk gesprek, online of telefonisch.