Werken aan je streefgewricht; afvallen bij Centrum Vitaal Enschede Hengelo

Wil jij heel graag afvallen,  en al van alles geprobeerd?
Maak dan nu een afspraak voor een intake gesprek bij Centrum Vitaal.

Afvallen op maat

Samen met Nathalie Brinkmen – gewichtsconsultent-
of Wim Haafkes -natuurgeneeskundige / acupuncturist ga je onderzoeken wat jij nodig hebt om effectief en blijvend af te vallen. We beginnen met een uitgebreide intake om te kijken wat jij nodig hebt? Want dat is voor iedereen anders.

Afvallen op maat is precies afgestemd op jou. Ben je er nu echt aan toe om van die overtollige kilo’s af te komen, maak dan gauw een afspraak!
Lid van BGN – beroepsvereniging gewichtsconsulent

Afvaltraject

Ben je bereid om intensief met jezelf aan de slag te gaan? Tijdens het afvaltraject gaan we 3 maanden uitgebreid aan de slag met afvallen en gezonde leefstijl. We beginnen met een intakegesprek, gezondheidsscan en stellen samen met jou het traject op. Het traject omvat naast gezonde voeding, beweging en ontspanning ook een deel persoonlijke ontwikkeling. Waar zitten blokkades en belemmeringen die het afvallen en/of een gezonde leefstijl in de weg zitten?

Ooracupunctuur

Oor-acupunctuur is een effectieve behandelwijze om overgewicht aan te pakken. € 50 euro per behandeling of met Vitaliteitsscan € 100.-

 

Bio hcg

Afslankkuur met Bio Hcg Original.

Een afslankkuur waarbij je eerst 24 dagen gaat afslanken. Je volgt tijdens deze periode een voorgeschreven dieet. Het gehele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk wordt altijd meegeleverd. Ter ondersteuning van het dieet neem je elke morgen de vloeistof uit de Biohcg ampul met een bijgeleverde multi-vitamine . De kuur kun je doen onder begeleiding, 3 afspraken € 250,- incl.  VitaliteitsScan   (vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering). Lees meer.


Week sappen met bv. soepen en rijst

Wil jij je lichaam eens een keer goed reinigen? Dan is deze detoxkuur wat voor jou. We begeleiden je een maand, dwz. eerst intake, de kuur en vervolgens helpen we je goed op te bouwen (veel mensen slaan door als ze weer mogen eten )