WIJ GAAN VERHUIZEN

— TE KOOP of te HUUR —

BORNSESTRAAT 24 TE HENGELO

Wonen en werken op een mooie locatie nabij het centrum van Hengelo. Dit karakteristieke pand aan de Bornsestraat biedt volop mogelijkheden. Wonen, werken, verhuur. Het pand ligt op één minuut lopen van de binnenstad en is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer.
De begane grond van het pand is momenteel in gebruik als gezondheidscentrum. Op de benedenverdieping zijn 5 behandelruimtes, een grote zaal, receptie, wachtruimte, keuken en toiletten.
De eerste en tweede verdieping worden momenteel verhuurd. Hier kun je een prachtig woonhuis van maken of verhuren of de huur gebruiken om de bank te betalen.
Er ligt tevens een aanvraag bij de gemeente voor nog een woonplek achterin het pand. De tekening is door de architect ingediend ter goedkeuring.
Het pand bestaat uit 2 aparte huisnummers, 24 en 26 (of drie als er goedkeuring komt voor nog een woonplek). Er is een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het pand.
• Totale benedenverdieping 240 m2
• Gelegen op 200 m. van de binnenstad
• Een sfeervolle en professionele uitstraling
• Bovenverdieping 2 etages met woonbestemming
• Bijvoorbeeld: arbo-arts, psycholoog, kindertherapeut, leefstijl en/of loopbaancoach, maar ook een administratiekantoor of reclamebureau behoort tot de mogelijkheden.
Ben je op zoek naar een mooie plek waar je zowel kunt wonen als werken (praktijk, kantoor, winkel etc.). Met dit pand kun je alle kanten op!