Werkwijze

Elke behandeling begint met een goede intake!
Onze visie is dat je pas een goede behandeling kunt inzetten als je weet wat de ‘onderliggende verstoring’ van je klachten/ziekte is. Naast een uitgebreide intake (anamnese) gebruiken we onder meer moderne (diagnostische) apparatuur, onze kennis en ervaringen om te achterhalen waarom je klachten hebt dan wel ziek bent geworden. Wij geloven in een holistische benadering, d.w.z. dat we naar de totale mens kijken (lichaam, geest, emotie).

  • Wim Haafkes is gespecialiseerd in het behandelen van fysieke klachten (ook vage en onbegrepen klachten) lees meer.
  • Nathalie Brinkman is gespecialiseerd in het behandelen van psychosociale en stressgerelateerde klachten lees meer.

Je mag bij ons binnen komen met je vragen; tussen 12.30-13.00 of bel voor afspraak voor een GRATIS inloop
Adviesgesprek over je fysieke en/of emotionele klachten kan al voor € 40,-
Klik hier voor onze tarieven
Klik hier voor vergoedingen

Eerste consult
Bij voorkeur beginnen we met een uitgebreide consult & intake; de  GezondheidsScan of VitaliteitsScan  Dit doen we aan de hand van het intakeformulier (aub downloaden op de site en thuis invullen). Verder is het van belang om eventuele medicatie, vitaminen of homeopathische middelen mee te nemen.

Voor psychische, mentaal en/of emotionele problemen kun je het beste een afspraak maken met Nathalie Brinkman

Voel je welkom om bij ons binnen te lopen of telefonisch af te spreken.

Vervolgconsult
Een vervolgconsult is erg belangrijk om te kijken of de adviezen daadwerkelijk effect hebben gehad! Gezondheid is een continu proces waarbij niet van de ene op de andere dag verbetering optreedt, zeker niet als er daarvoor sprake is geweest van (langere) periode van ziekte en klachten.

Behandeling / Therapie / Trainingen
We bieden verschillende behandelingen en therapieën aan. Welke het beste bij je past, is afhankelijk van de klachten waarmee je komt. Dit gebeurt altijd in overleg. Er wordt een behandelplan opgesteld om tot een betere balans en gezondheid te komen. Vaak combineren we verschillende methodes om tot een beter en effectiever resultaat te komen.

Tarief & Vergoeding;
Lees hier onze tarieven,  de meeste consulten worden in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed (dit gaat niet ten koste van je eigen bijdrage)

 

WELKE MENSEN BEZOEKEN CENTRUM VITAAL

  1. Mensen die op zoek zijn naar bewustwording en preventief met gezondheid willen omgaan.
  2. Mensen met -onbegrepen-  klachten; we gebruiken moderne ‘ANALYSE apparatuur om de onderliggen verstoring te begrijpen, onder andere:  GezondheidsScan OberonVitaliteitsScan / stressmeting
  3. Ook helpen we graag mensen die (reguliere) medicatie willen afbouwen. Lees hier onze behandelingen en informatie over  Traditionele Chinese Geneeskunde
  4. Mensen met pijnklachten
  5. Cursus, trainingen en/of coaching willen volgen

 

 

pand

Op de foto zie je ons pand in Hengelo aan de Bornsestraat 24 (Tel 074 2914143 /06-10098132)
Daarnaast is er een dependance in Amersfoort. Adres: de Verwondering 37 te Amersfoort