Werkwijze

Onze Werkwijze

Elke behandeling begint met een goede intake!

Onze visie is dat je pas een goede behandeling kunt inzetten als je weet wat de ‘onderliggende verstoring’ van je klachten/ziekte is. Naast een uitgebreide intake (anamnese) gebruiken we onder meer moderne (diagnostische) apparatuur, onze kennis en ervaringen, om te achterhalen waarom je klachten hebt dan wel ziek bent geworden. Wij geloven in een holistische benadering, d.w.z. dat we naar de totale mens kijken (lichaam, geest, emotie) en niet alleen naar de symptomen.

Je kan altijd bij ons binnen komen met je vragen; of  bellen 074 2914143    06-10098132  en/of maak een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek.

Vergoeding aanvullende verzekering:

Wij zijn aangesloten bij erkende beroepsverenigingen welke onze kwaliteit en deskundigheid waarborgen. Mede daarom worden Consulten & behandelingen  doorgaans geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed (gaan niet ten koste van je eigen bijdrage) en vallen onder de alternatieve – complementaire zorg.

Eerste consult

Bij voorkeur beginnen we met een uitgebreide consult & intake; de  Gezondheidsscan of Vitaliteitsscan  Dit doen we aan de hand van het intakeformulier (aub downloaden op de site en thuis invullen). Verder is het van belang om eventuele medicatie, vitaminen of homeopathische middelen mee te nemen.

Voor psychische, mentaal en/of emotionele problemen kun je het beste een afspraak maken met Nathalie Brinkman

Aarzel niet om bij ons binnen te lopen of telefonisch af te spreken!

Vervolgconsult

Een vervolgconsult is erg belangrijk om te kijken of de adviezen daadwerkelijk effect hebben gehad! Gezondheid is een continu proces waarbij niet van de ene op de andere dag verbetering optreedt, zeker niet als er daarvoor sprake is geweest van (langere) periode van ziekte en klachten.

Behandeling / Therapie / Trainingen

We bieden verschillende behandelingen en therapieën aan. Welke het beste bij je past, is afhankelijk van de klachten waarmee je komt. Dit gebeurt altijd in overleg. Er wordt een behandelplan opgesteld om tot een betere balans en gezondheid te komen. Vaak combineren we verschillende methodes om tot een beter en effectiever resultaat te komen.

Tarieven & Vergoedingen

Lees hier onze tarieven,  de meeste consulten worden in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed en gaat niet ten koste van je eigen bijdrage!

Centrum Vitaal is o.a. voor mensen 

Webshop

Je kunt bij Centrum Vitaal ook veilig online je vitaminen, schüssler zouten, homeopathische geneesmiddelen en gezondheidsondersteunende apparaten kopen. Ga HIER naar de webshop.

 

Werkwijze van Centrum Vitaal voor behandeling van je klachten

Centrum Vitaal Hengelo, Bornsestraat 24, telefoon: 074 2914143 /06-10098132
Centrum Vitaal Amersfoort, de Verwondering 37,

Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning