Centrum Vitaal is er voor jong en oud! Je kunt bij ons terecht voor alle klachten waarmee je ook naar een huisarts gaat. Het verschil is dat wij een holistische visie en werkwijze hebben en naar het geheel kijken, dus niet alleen naar de klacht of het symptoom. We proberen de onderliggende verstoring te vinden en die aan te pakken, zodat de balans in lichaam en geest weer kan herstellen. We kiezen voor natuurlijke oplossingen die ook op langere termijn geen bijwerkingen hebben.

Eerste consult

Onze werkwijze bestaat uit een uitgebreide intake en/of  Gezondheidsscan of Vitaliteitsscan.  Bij eenvoudige of duidelijke klachten is het niet altijd nodig om een Scan te doen, het is ook mogelijk om na de intake meteen een behandelplan op te stellen. Bij het eerste consult neem je een ingevuld intakeformulier (aub downloaden op de site en thuis invullen). Verder is het van belang om eventuele medicatie, vitaminen of homeopathische middelen mee te nemen.

Het eerste consult is met Wim Haafkes voor natuurgeneeskundige consulten en de Scan, bij Nathalie Brinkman voor psychosociale consulten en bij Maria Navorro voor klassieke homeopathie.

Gratis adviesgesprek

Centrum Vitaal biedt verschillende behandelingen en mogelijkheden aan op het gebied van fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid. Wil jij eerst meer informatie over wat het beste bij jou past, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek van 20 minuten. Dit kan in een persoonlijk gesprek, online of telefonisch.

Vervolgconsult

In onze werkwijze is een vervolgconsult belangrijk om te kijken of het behandelplan en de adviezen daadwerkelijk effect hebben gehad! Gezondheid is een continu proces waarbij niet van de ene op de andere dag verbetering optreedt, zeker niet als er daarvoor sprake is geweest van (langere) periode van ziekte en klachten.

Behandeling / Therapie / Trainingen

Centrum Vitaal biedt verschillende behandelingen en mogelijkheden aan op het gebied van fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid. We kijken wat het beste  bij je past, dit is afhankelijk van de klachten waarmee je komt. Er wordt een behandelplan opgesteld om tot een betere balans en gezondheid te komen. Vaak combineren we verschillende methodes om tot een beter en effectiever resultaat te komen.

Tarieven & Vergoedingen

Lees hier onze tarieven,  de meeste consulten worden in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed en gaat niet ten koste van je eigen bijdrage!

Centrum Vitaal is o.a. voor mensen

Webshop Centrum Vitaal, klik hier