WEEK VAN DE ACUPUNCTUUR 2-6 NOV

Centrum Vitaal is er voor jong & oud, je kunt bij ons terecht  voor alle klachten waarmee je ook naar een huisarts gaat. Het verschil is dat wij met onze ervaring (meer dan 30 jaar) een eigen visie & werkwijze hebben. Een klacht ontstaat nooit zomaar, maar is een gevolg van 1 of meerdere verstoringen.  Deze kunnen fysiek (erfelijkheid), mentaal en/of emotioneel van aard zijn; de mens met zijn/haar onbalans willen we begrijpen. Daarom beginnen we met een intake-gesprek, bij voorkeur met de gezondheidsscan. Een gezondheidsscan is  een ideale start omdat we de resultaten kunnen monitoren en eventueel kunnen bijstellen. Vervolgens  kiezen we voor natuurlijke oplossingen, denk hierbij aan voeding (vaak eten mensen niet gezond en/of teveel) en behandelingen als bioresonantie, homeopathie, acupunctuur, lichttherapie, darmspoelingen en meer.

[icon name=”check-square-o” class=”” unprefixed_class=””]  Wil jij lekker in je vel zitten, zowel fysiek, mentaal als emotioneel, vraag een informatief gesprek aan wat we voor je kunnen betekenen.
[icon name=”check-square-o” class=”” unprefixed_class=””]  Specialist in ‘onbegrepen klachten’, wij behandelen niet de ‘ziekte’ maar kijken naar de onderliggende stofwisseling en/of onbewuste emoties!
[icon name=”check-square-o” class=”” unprefixed_class=””]  Gezonde voeding is de basis, herstel eerst de onbalans in je lijf voordat je aan een behandeling begint. Dan gaat herstel veel sneller

Waarmee kunnen we je helpen?