Corona update; er komt steeds meer weerstand en ook artsen spreken zich uit

Marcel Olde Rikkert (geboren in Hengelo)  beticht gezondheidsminister Hugo de Jonge van het ‘wekken van verkeerde verwachtingen’ en virologen van ‘onbescheidenheid’. Marcel Olde Rikkert is hoogleraar ouderengeneeskunde en kraakt harde noten over hoe Nederland tot nu toe is omgegaan met het virus, met zijn ouderen en met de jongere generaties.

Dagblad Tubantia van 23 mei 2020
“Doden tellen is makkelijk. Dan lijkt het alsof sterfte het enige is wat ertoe doet in deze periode. Terwijl je ook moet kijken naar effecten op kwaliteit van leven, kwaliteit van sterven: je moet ook de eindfase van het leven in ogenschouw nemen. Je bent wel erg smal bezig als je het alleen maar hebt over de aantallen die sterven en je niet afvraagt: hoe gaat dat dan?

Lees het hele artikel

Verder…  Economen stelden een maand geleden al de vraag of een Lockdown wel gerechtvaardigd was. Zij combineerden de gegevens van RIVM, CBS, Stichting NICE en Sanquin. En geven een update van de cijfers op 4 mei.

‘We kunnen nu gaan rekenen aan Corona’ , klik hier link naar website esb

Op deze site treft u belangrijke actuele feiten & cijfers aan en op basis van de nieuwste onderzoeken bruikbare conclusies. Klik hier op de link

Deze website gebruikt cookies om u een betere website aan te bieden. Door het gebruiken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.