De klacht: oorzaken en verbanden

In de natuurgeneeskunde kijken we ALTIJD naar de oorzaak van je klacht(en) om zo de klacht bij de bron te kunnen aanpakken. Aanpak bij de bron zorgt ervoor dat klachten afnemen en in veel gevallen zelfs compleet verdwijnen.
Bij het zoeken naar de oorzaak maakt Centrum Vitaal gebruik van een digitale gezondheid scan. Deze scan brengt heel nauwkeurig ‘verstoringen’ van lichaam en geest in beeld. Met de resultaten van de scan, de aanwezige kennis en meer dan 30 jaar praktijkervaring wordt gekeken naar verbanden en wordt er een persoonlijk en passend advies gegeven. *
Interesse hoe dit werkt in de praktijk? Hoe wij jou bij eventuele klachten kunnen helpen?
*Indien nodig in overleg met de behandelend arts(en).

Uitnodiging Vitale avond Beleef gezondheid in balans vanuit holistische visie!
Je bent van harte welkom donderdag 30 september 19.30 uur

Onze gezondheid wordt steeds belangrijker. Wat doe jij om je gezondheid in balans te houden? En wat als je klachten krijgt?
Centrum Vitaal organiseert maandelijks geheel vrijblijvend een vitale avond met een interessant thema voor iedereen die meer wil weten over gezondheid in balans vanuit holistische visie. Een formule die werkt en die de afgelopen 30 jaar vele mensenlevens heeft veranderd

 

Deze website gebruikt cookies om u een betere website aan te bieden. Door het gebruiken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.