Vitale avond: herstel na corona,
als normaal herstel te lang duurt!

donderdag 26 aug2021, 19.30 tot 21.00 uur

Het thema van deze maand:

Corona gehad maar je blijft moe en bent nog niet de oude…

Het is inmiddels bekend dat het herstel na Corona vaak lang kan duren. Maar weet je dat dat niet zo hoeft te zijn! Met behulp van de gezondheidsscan onderzoeken wij de verstoringen in jouw lijf en wat jij nodig hebt om sneller te herstellen. Elk mens is uniek en heeft een andere aanpak nodig.

*Doe daarom de gezondheidsscan, want daar zien we de (oorzaak) onderliggende verstoring(en)  Klik hier meer info

Daar waar de (huis)arts kijkt naar ‘welke’ ziekte, kijken wij met de gezondheidsscan welke processen niet optimaal gaan.
Wat is de onderliggende verstoring? Wat kun je doen om deze verstoring aan te pakken? Welke middelen en/of leefstijl adviezen passen bij jou?

Van harte welkom

Donderdag 26 aug 2021, 19.30 tot 21.00 uur door Wim Haafkes
aanmelden,  074 2914143 of via Whatsapp 06 10098132

Onze gezondheid wordt steeds belangrijker. Wat doe jij om je gezondheid in balans te houden? En wat als je klachten krijgt?

Centrum Vitaal organiseert maandelijks geheel vrijblijvend een vitale avond met een interessant thema voor iedereen die meer wil weten over gezondheid in balans vanuit holistische visie. Een formule die werkt en die de afgelopen 30 jaar vele mensenlevens heeft veranderd.

Planning Vitale avond 2021

26 aug.  Herstel na corona
30 sep.  De klacht: oorzaken en verbanden
28 okt.   Acne medisch bekeken
25 nov.   Omgaan met stress in je lijf
16 dec.  Mindfulness na kanker

    Thema

    Deze website gebruikt cookies om u een betere website aan te bieden. Door het gebruiken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.