Vitaal de Herfst door

Vitaal de Herfst door

VITAAL DE HERFST DOOR

VITAAL DE HERFST DOOR met Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning

De natuur verandert van kleur, de bomen laten hun bladeren los, de dagen worden donkerder en kouder, we gaan meer naar binnen. Wat betekent de herfst voor jou? Zoek je meer rust en balans in jouw leven? Wil je fit en vitaal de herfst door? Het is een uitstekende tijd voor reiniging en bezinning.

Breng lichaam en geest in balans met Mindfulness
Een andere manier van omgaan met stress, spanning en de hectiek van alle dag. Door eenvoudige en praktische oefeningen leer je om met je aandacht meer bij jezelf te zijn en daardoor betere keuzes te maken voor een gezond en gelukkig leven.
Start nieuwe training: donderdag 31 oktober van 20.00-21.30 uur of
zaterdag 2 november van 10.00-11.30 uur.

Afvaltraject
Hoewel de zomer voorbij is, is het najaar een goed moment om je lichaam te reinigen. We bieden een uniek afvaltraject aan van 12 weken, waarbij je een leefstijlverandering doormaakt en structureel afvalt. Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Darmspoelingen
Het reinigen van het lichaam kan ook op een andere manier, nl. via darmspoelingen. We hebben dit najaar een aanbieding van 4 darmspoelingen, waarvan je er 1 gratis krijgt.

Vergoeding
Heb jij voor dit jaar nog een vergoeding over? Denk dan eens aan wat je nodig hebt op het gebied van gezondheid en balans. Kijk wat Centrum Vitaal dit najaar allemaal te bieden heeft en neem contact op!

Denk hierbij aan o.a.:

GezondheidsScan (of vervolgconsult 50 euro per 1/2 uur)
VitaliteitsScan / Stressmeting
Licht Therapie voor meer energie of bij pijnklachten
Acupunctuur
Persoonlijk gesprek voor meer inzicht
Rug- nek- klachten die niet overgaan