Trainingen

TRAININGEN: MINDFULNESS

Bij Centrum Vitaal kun je diverse trainingen op het gebied van mindfulness volgen. Wanneer je ‘ja’ kunt antwoorden op onderstaande vragen, dan is een mindfulnesscursus absoluut voor jou geschikt:

– Heb je veel last van stress en zou je daar graag anders mee om willen gaan?
– Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan in je leven en wil je dat nu wel eens anders?
– Ben je op zoek naar meer rust en ontspanning?
– Wil je leren om oude patronen los te laten en beter je grenzen aan te geven?

Mindfulness Trainingen:

  1. Mindfulness basis
  2. Mindfulness voor hooggevoelige mensen
  3. Mindful-eten & afvallen

Bewust leven in het nu
Veel problemen en klachten ontstaan door stress. Stress is de belangrijkste reden waarom mensen uit balans raken. Een cursus Mindfulness leert je om anders met stress om te gaan, door met bewuste aandacht in het hier en nu te zijn. Je stelt jezelf vragen als ‘Hoe gaat het nu met mij?’, ‘Wat heb ik nu nodig?’, ‘Welke keuze maak ik nu?’. Door mindfulness toe te passen in je dagelijks leven ervaar je meer rust en ontspanning en word je je bewust van oude denk- en gedragspatronen. Ook maak je dan keuzes die voor jóu goed zijn en ontstaat er een positiever beeld van jezelf en je omgeving. Niet in de laatste plaats: fysieke, mentale en emotionele klachten nemen af en je bent in staat om (nog) meer te genieten van je leven.

Cursus Mindfulness
We bieden drie trainingen aan:

Basistraining Mindfulness
Leer om te gaan met stress, leef in het moment en ervaar meer rust en ontspanning.
Kosten: € 350,00
Mindfulness voor hooggevoelige mensen
Overprikkeld en vastgelopen? Volg deze training voor hoog sensitieve personen.
Kosten: € 350,00
Mindful eten & afvallen
Verminder de onaangename emoties en krijg een betere relatie met eten.
Kosten: € 350,00

Wil je liever een individuele cursus Mindfulness krijgen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op voor meer informatie. Kosten: € 595,00
Ja, ik ben geïnteresseerd!

Werkwijze
Als je belangstelling hebt voor een mindfulnesstraining, neem dan contact op via onderstaand aanmeldformulier. Je mag natuurlijk ook bellen of een email sturen. Nathalie neemt dan contact met jou op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Er volgt altijd eerst een gratis vrijblijvend intakegesprek. We bespreken dan de reden dat je mee wilt doen, wat je hoopt te bereiken en je krijgt uitleg over de training. Als je besluit mee te doen krijg je een informatiebrief en factuur mee.

De trainer
De trainingen worden gegeven door Nathalie Brinkman. Zij is aangesloten bij de Vereniging Mindfullness Based Trainers waardoor een vergoeding eventueel mogelijk is. Dit is afhankelijk van jouw ziektekostenverzekering. Ook zijn steeds meer werkgevers bereid de training te vergoeden.

Agenda
In onze agenda zie je wanneer en door wie de trainingen gegeven worden. Heb je hier toch nog vragen over, stel deze dan hieronder in het groene kader of neem contact met ons op. 
Bekijk hier de agenda

Meld je nu aan voor één van de Mindfulnesstrainingen!