DNA SpinMatrix

De wetenschap is al vanaf de jaren 1920/30 bezig met genetica. Prof Gariaev en zijn collega’s zijn steeds verder gegaan in het bestuderen van onze genen. Onze genen zijn een soort ‘bibliotheek’ om ziekte aan de hand van DNA structuur te verklaren. Zo heeft hij positieve resultaten gezien bij kinderen met een geestelijke / lichamelijke beperking, door deze kinderen met  geluidsfrequenties te behandelen.

Zoals bekend heeft Einstein al ontdekt dat alles uit frequenties, energie en trillingen bestaat.
Zo heeft elk homeopathisch middel een ‘specifieke trilling’, in de acupunctuur spreken we van ‘energie’ frequentieen zo kunnen we met bioresonantie elk gewenst orgaan of allergie met ‘frequenties’.

  • Wetenschappers als Prof Gariaev hebben apparatuur om frequenties op te vangen en te lezen -scannen-.
  • Vervolgens gaan ze deze trilling converteren, dat wil zeggen omdraaien. Dit principe wordt ook bij  bioresonantie  gebruikt om mensen te behandelen.
  • Medische apparatuur bij een fysiotherapeut of in het ziekenhuis gebruikt ook frequenties, bijvoorbeeld door middel van een elektrode op de borst naar een andere elektrode gestuurd om signalen van die specifieke hartkamer op te vangen.
  • De gezondheidsscan werkt op soortgelijke wijze. Het stuurt signalen en vangt deze ook weer op. Vervolgens worden deze frequenties vertaald in grafieken en kleurcodes die disbalans, ziekte of gezondheid weergeven. De frequenties die in onbalans zijn gebruikt Gariaev om DNA programmering te beïnvloeden door deze frequenties uit te lezen, te converteren in fotonen.  Deze  geluidsfrequenties kun je dan afluisteren op je telefoon of MP3 speler.
  • Luister hier een van de geluidsfrequenties.
  • Gariaev is niet de enige die dit heeft bewezen, niet zo lang geleden heeft de Nobelprijswinnaar Luc Montagnier in het wetenschappelijke blad  SCIENCE eveneens gepubliceerd dat DNA informatie uitzendt die de structuur van water verandert. Hij verklaart dat homeopathie op dit principe werkt.

koptelefoonDe DNA informatiesignalen kunnen worden opgeslagen als een geluidfragment en het luisteren hiernaar zorgt voor herstel van het ‘DNA-programmering’. De scan ‘leest’ deze frequenties van  je -uitslag /screening-. Vervolgens kunnen we dat voor jou op een mp3 zetten of telefoon zetten, zodat je deze elke dag kunt afluisteren en dus behandelt wordt.