Schouderklachten

Kirsten, november 2010
Ik heb al een aantal jaren last van mijn schouder/ arm waardoor een aantal activiteiten zoals gitaarspelen en sporten bemoeilijkt worden. Vooral na het sporten trad er vaak enorme verzuring op die ook niet mee weg ging.
Na een weg langs de klassieke homeopathie en fysiotherapeuten ben ik bij Centrum Vitaal terecht gekomen.
Mijn voorkeur ging uit naar de bioresonantie therapie. Thuis heb ik de vragenlijst van de website ingevuld en de eerste afspraak gemaakt bij Praktijk Natuurlijk Genezen. Na de klachten besproken te hebben met Wim Haafkes, heb ik zijn voorstel voor de behandelingen meegekregen naar huis. Na de eerste behandeling gaf hij mij de tijd om erover na te denken en een vervolg afspraak te maken.
Helaas kreeg ik tussentijds een enorme oorontsteking en antibiotica van de huisarts. Omdat ik liever geen antibiotica gebruik, heb ik met Wim gebeld om te vragen naar een alternatieve oplossing. Na een snel gemaakte afspraak kreeg ik de 2e bioresonantie therapie en acupunctuur, ook voor mijn oor.
Nadien volgden er nog 2 behandelingen met bioresonantie, acupunctuur en Chinese massage technieken. Heel bijzonder in mijn geval, want zowel met acupunctuur als de massage technieken had ik nog niet eerder kennis gemaakt. Het deed me echt goed. Door de antibiotica was mijn weerstand enorm afgenomen en kwamen er allerlei  klachten bij zoals vermoeidheid en geen lust om maar iets te ondernemen, terwijl ik graag sport. Door de behandelingen begon mijn energie terug te komen. Al na de eerste behandeling had ik geen verzuring meer na het sporten, en kon mijn lichaam de spierpijn beter verdragen. De pijn in mijn arm en schouder zijn afgenomen, waardoor het plezier in het gitaarspelen en sport weer is toegenomen. Ook mijn oorontsteking is tot nu toe nog niet terug gekomen. Ik merk dat ik weer in balans kom en ook sterker in mijn schoenen sta.
Wanneer ik klaar ben met deze therapieën is het fijn om te weten dat ik bij Wim altijd terecht kan mocht er onverhoopt toch weer iets gebeuren.