Rug en pijnen

‘Pijn is een alarmbel van het lijf dat om aandacht vraagt.’

Rugklachten is een van de meest voorkomende aandoeningen in de westerse wereld. Men schat dat 80 – 90% van de mensen op enig moment in het leven wel eens een episode van rugpijn doormaakt. Er zijn vele manieren om rugklachten in te delen en te behandelen.

Pijn-, rug-, hoofd- of .. samen kijken we welke behandeling het beste voor je werkt. Altijd probeer ik samen met je te zoeken naar de onderliggende verstoring.

rugprobleem

2 thoughts on “Rug en pijnen

  1. Marie 51 jaar

    Beste mensen, Heb aan het begin van dit jaar een atlasbehandeling gehad, en wil even laten weten hoe het nu met me gaat.

    Ik heb op dit moment geen klachten meer, zoals rugpijn. Dat is helemaal weg, alleen sinds de behandeling heb ik nog 2 x migraine gehad. Dat is flink afgenomen ten opzichte van eerst. Ik zou het iedereen met rug of nekklachten willen adviseren eens te doen!

  2. Kees 57 jaar

    Onlangs heb ik een atlasbehandeling ondergaan, want via een kennis had ik gehoord dat het geholpen had bij ook rugklachten. De behandeling zelf met die ‘trilboor’ is niet echt lekker te noemen, maar wel te doen. Nu 2 weken verder merk ik fysiek dat ik meer energie heb, niet te geloven totdat je het zelf meemaakt.

    Maar ook het oorsuizen is anders, dan voorheen. Het is nog niet weg, maar duidelijk verbetert.