Persoonlijke Ontwikkeling

Centrum Vitaal biedt verschillende methodes aan die je kunnen ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. We maken gebruik van het mediumschap, intuitieve ontwikkeling, kleurentherapie etc.

Reading

Bij een reading wordt er intuïtief informatie verkregen vanuit jouw energieveld. Dit kan informatie zijn over relaties, werk, leefstijl. Informatie over blokkades en belemmeringen op fysiek-, mentaal-, emotioneel- en/of spiritueel gebied. Informatie over talenten, kwaliteiten en levensdoel etc. Een reading geeft je meer inzicht in jezelf en kan bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling. Kosten € 45,- voor een half uur.

Healing

Bij een healing wordt verstoorde energie weer in beweging gezet, dit kan zijn op fysiek-, mentaal-, emotioneel- en/of spiritueel gebied. Een healing kan het energieveld weer in balans brengen en het eigen helend vermogen stimuleren. Een healing kan zeer ondersteunend zijn bij veranderingsprocessen. Kosten € 45,- voor een half uur.

Contact met overleden dierbaren

Overleden mensen zijn er nog steeds, maar dan in een andere vorm. Ze kunnen nog steeds communiceren en boodschappen overbrengen. Tijdens het contact met de overleden persoon vertaalt het medium de informatie voor de ontvanger. Kosten € 45,- voor een half uur.

Aurasoma kleurenconsult

Tijdens een Aurasoma kleurenconsult kies je 4 flessen uit. Deze flessen vertellen jouw verhaal. Wat zijn jouw kwaliteiten en talenten, welke blokkades zijn er, wat heb je nu nodig. De kleuren leveren een positieve bijdrage aan het in balans brengen van jouw leven. Kosten € 45,- voor een half uur.


Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Ieder mens heeft intuïtie en kan deze verder ontwikkelen. Het is een kwestie van open staan, vertrouwen en oefenen. Je wordt je meer bewust van jezelf en zult ervaren dat je waarnemingen steeds verfijnder worden en de boodschappen steeds duidelijker. Intuïtieve ontwikkeling helpt je om te groeien, je sterke kanten meer ruimte te geven en je minder sterke kanten te leren accepteren of te neutraliseren. Je intuïtie is een nuttig hulpmiddel dat je kunt gebruiken om meer in je eigen kracht te komen en betere keuzes te maken op het gebied van gezondheid, relaties, werk etc. De cursus bestaat uit 6 lessen, kosten zijn € 195,-

Wil je een afspraak maken, heb je een vraag of wil je meer informatie?

Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen 074-29 14 143 of mailen info@centrumvitaal.nl