GezondheidsScan

WAAR KOMEN JE KLACHTEN VANDAAN? DOE DE GEZONDHEIDSSCAN!

Josien (45): “Ik ben niet ziek: ik kwam voor verscheidene ‘klachtjes’ die al mijn hele leven op de achtergrond meespelen: oorsuizen, keelklachten, wakker worden met een verstopte neus. Ik heb al langer het gevoel dat deze klachten niet nodig zijn en dat ik mijn levenskwaliteit kan verbeteren door de oorzaak van deze klachten op te lossen en het verband ertussen te zien. Via de GezondheidsScan en Wims uitleg, heb ik veel inzicht gekregen in de werking van mijn lichaam: waar verloopt alles soepel, en waar zitten mogelijke blokkades en belastingen?”

Ideaal voor kinderen

Het allerbelangrijkste: een goede diagnose stellen
Om uit te zoeken waar je klachten vandaan komen, moet er een diagnose gesteld worden. Bij Centrum Vitaal maken we daarom gebruik van de nieuwste technologie om je gezondheid te scannen (zogeheten Non Lineaire Systemen (NLS Diagnostics). Deze technologie noemen we de GezondheidsScan. De GezondheidsScan kijkt niet naar één oorzaak maar naar het functioneren van het totale lichaam. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien welke invloed voeding, medicijnen en leefgewoonten hebben op alle organen. Met de GezondheidsScan is het zelfs mogelijk om beginnende en ook ernstige ziekteprocessen te herkennen.

Anne (41): “De GezondheidsScan is een uitkomst bij vage gezondheidsklachten. Maar vooral ook als middel voor preventie, omdat je inzicht krijgt in eventueel verstoorde processen. Zo kun je daar in een vroeg stadium al aan werken en het bijsturen. Een aanrader!”

Analyse opbouw en afbraak processen

Wat gebeurt er met de uitslag?
Na het maken van de scan geven we advies. Wat kun je doen om gezond te worden en/of te blijven. Het is belangrijk om niet de symptomen te bestrijden, maar de onderliggende oorzaak aan te pakken. Ons advies is uitgebreid en vaak een combinatie van methodes. Zo kun je bijvoorbeeld baat hebben bij voedingsadvies maar ook nog bij een van onze behandelingen. Met onderstaande video over de GezondheidsScan (voorheen heette het Oberon) krijg je een beeld van hoe de meting in z’n werk gaat.

Monique (34): “Toen ik de eerste keer bij Wim kwam, zat ik helemaal niet goed in mijn vel. Ik zat tegen een burn-out aan, was altijd moe en voelde me heel gestresst. De stress kwam ook duidelijk in de uitslag van de GezondheidsScan naar voren. Samen met Wim heb ik toen een plan gemaakt. In eerste instantie zijn we begonnen met ontgiften samen met de homeopathische tabletten en een ander eetpatroon. Daar ben ik daar enorm van opgeknapt. Ik heb ook acupunctuur en biofotonen gehad, waar ik heel relaxed van werd. Omdat mijn rug en schouder behoorlijk vastzaten heb ik ook guasha massage gehad. Na vier behandelingen ben ik gewoon een ander mens! Daarom kan ik iedereen die niet lekker in z’n vel zit aanraden om eens een afspraak bij Centrum Vitaal te maken.”

Wat doet de GezondheidsScan precies?

 • Screening van alle organen en functies in je lijf, zoals hart, bloedvaten, longen, nieren, blaas, maag, lever, darmen, borsten (vrouw), baarmoeder, eierstokken, prostaat (man), hersenen, hypofyse, hormonen en rug.
 • Herkennen van ziektebeelden, zoals ziekte van lyme, hart en vaatziekten, etc.
 • Ziekteverwekkers signaleren, zoals virussen, bacteriën of parasieten.
 • Status bepalen van onder andere ijzerwaarde, schildklierwaarde als T3-T4-TSH, cholesterol.
 • Status weergeven van de hormonale huishouding van de bijnieren, schildklier en de geslachtshormonen.
 • Maakt een nek-, rug-, en schouderanalyse.
 • Geeft informatie over voedingsintolerantie.
 • Analyseert of er nadelige gevolgen zijn met betrekking tot vaccinaties.
 • Geeft informatie over vitaminen en/of mineralen.
 • Geeft informatie over E-nummers.

Ans (41): “Ik heb een aantal keren een GezondheidsScan laten doen en kon zo vanaf de eerste tot de laatste keer heel nauwkeurig de processen van mijn lichaam volgen. Wat ik bijzonder vind aan de scan, is dat behalve mijn fysieke ook mijn emotionele gesteldheid weergegeven wordt in stresshormonen, en of ik een serotonine tekort heb.

Meten is weten!
We beginnen alle behandelingen graag met het stellen van een diagnose door middel van de GezondheidsScan. Zo kunnen we je het beste helpen. Na het eerste consult krijg je advies en eventueel behandelingen. Daar kunnen we bepalen of de therapie effectief is geweest. Want we willen natuurlijk graag weten of de adviezen en/of behandeling een positief effect hebben gehad op je gezondheid!

Margreet (55): “Het is méér dan een APK-keuring!”

Martin (47): “De GezondheidsScan geeft zinvolle informatie. Ik adviseer het iedereen die meer wil weten over zijn/haar gezondheid. Gewoon eens doen! Bovendien heb ik het het in de aanvullende verzekering vergoed gekregen.”

Lees hier nog meer ervaringsverhalen over de GezondheidsScan en behandelingen bij Centrum Vitaal.

BELANGRIJK!

 • Voorafgaand aan het onderzoek vragen wij om het intakeformulier in te vullen en mee te nemen.
 • De GezondheidsScan is geen vervanging van een CT- of MRI-scan. De screening kan uitstekend preventief worden gebruikt. Wij zullen doorverwijzen naar de huisarts als daar een reden voor is.

Wim Haafkes is vertegenwoordiger van de verkoop van de GezondheidsScan aan artsen en therapeuten in Nederland. Lees hier een interview met Wim over het gebruik van de GezondheidsScan in zijn praktijk.

Meer informatie over de GezondheidsScan of een afspraak maken? Neem contact met ons op en bel 074-29 14 143.