Nu te Huur

Te huur bij Centrum Vitaal

Centrum Vitaal heeft een groot pand en er komen 2 praktijk / kantoorruimtes vrij.
Het mag ook een arts / therapeut zijn die bij de darmspoelingen wil overnemen.

Nu te huur behandelkamer bij Centrum Vitaal

Nu te huur behandelkamer bij Centrum Vitaal

 

Bent u op zoek naar een representatieve praktijkruimte binnen een Gezondheidscentrum nabij het centrum van Hengelo? Dit unieke pand aan de Bornsestraat 24 ligt op één minuut lopen van de binnenstad en is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Diverse (betaalde) parkeermogelijkheden bevinden zich eveneens op loopafstand. De nabije omgeving kent verschillende winkel- en eetgelegenheden.

Binnen het gezondheidscentrum zijn verschillende disciplines werkzaam: natuurgeneeskundige, psychosociaal therapeut, mindfulnesstrainer,  klassiek homeopaat en een schoonheidsspecialist.

Wij zijn op zoek naar mensen die een zelfstandige praktijk hebben en het leuk vinden deel uit te maken van een groep mensen die zich inzet voor een goede gezondheid en een gezonde leefstijl.

Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een: arbo-arts, psycholoog, kindertherapeut, leefstijl en/of loopbaancoach, maar ook een  administratiekantoor of reclamebureau behoort tot de mogelijkheden. Lees meer

Klik hier naar onze ruimten en/of neem dan zo snel mogelijk contact met ons op middels het contactformulier of bel gewoon met 074- 2914143.