2015 wordt jouw jaar!

De allerbeste wensen voor jou; dat 2015 een jaar mag worden met veel mooie momenten, plezier & humor, goede gezondheid, bijzondere inzichten en volop tevredenheid.
We starten het nieuwe jaar direct goed met hulp en ondersteuning voor jouw goede voornemens , nieuwe lessen Dru Yoga en een 3 tal lezingen.Kom ook langs en laat je informeren en inspireren!

Een fijne maand gewenst.
Wim & Nathalie

Stoppen met roken
Bij veel mensen staat stoppen met roken op het lijstje van goede voornemens, bij jou ook? Bij Centrum Vitaal kunnen we je helpen. In een 4-tal sessie ondersteunen we jou met behulp van acupunctuur en bio resonantie. Desgewenst kunnen er ook kruiden worden ingezet. Dit programma kost € 225,- . (Vergoeding van consulten in de aanvullende verzekering)

Gezond gewicht bereiken
feestdagen…veel eten… lekker eten… ongezond eten… weinig beweging… zo maar eens een voorbeeld hoe de drukke decembermaand eruit had kunnen zien. Een nieuw jaar, een nieuwe start. Wil jij graag op een gezonde manier gewicht verliezen én ook op dat gezonde gewicht blijven kom dan bij ons voor het afvalprogramma “Natuurlijk afvallen”.  Met deze methode gaan we op zoek naar de zwakke schakel in jouw lichaam die ervoor zorgt dat het afvallen tot nu toe niet succesvol is geweest. We gaan deze zwakke schakel ondersteunen, je krijgt voedingsadviezen en je krijgt de mogelijkheid om bij Centrum Vitaal te sporten om uiteindelijk jouw ideale gewicht te bereiken en te behouden. Voor meer informatie neem een kijkje op de website of neem contact met ons op.

Start Dru Yoga lessen: In Balans door Yoga!!

Vanaf februari 2015 worden er Dru Yoga lessen gegeven.

Dru Yoga vindt zijn oorsprong in Hatha Yoga en omvat klassieke yoga houdingen, ademhalingstechnieken, vloeiende en krachtige oefenreeksen, ontspanningsoefeningen en/of  meditatie.

Dru yoga draagt bij aan een goede lichaamshouding en een fit en soepel lichaam. Het zorgt voor innerlijke balans binnen de druk van ons moderne bestaan.  Dru Yoga is geschikt voor alle leeftijden. Dru Yoga is Yoga voor jou!

De lessen vinden plaats op de woensdagavond(19.30-20.45) en op de donderdagochtend (10.00-11.30).

Introductie aanbieding: Nu  4 lessen voor slechts € 35,-
Voor (vrijblijvende) info, telefoon: 06-40594579
N.B.: Bij deelname is aanmelding vooraf gewenst, minimale groepsgrootte is 4 deelnemers

Lezing familie-opstelling  op woensdag 14 januari van 19:30 tot 21:30 door Ben van het Laar. Op deze avond krijg je op inspirerende wijze inzicht in de therapievorm opstellingen. Een wonderbaarlijke vorm van therapie die met behulp van representanten inzichten geeft in probleemsituaties, conflicten, verhoudingen en steeds terugkerende patronen. De toegang voor de lezing is € 10,-. en het centrum is om 19:15 open.

Lezing thermografisch borstonderzoek op woensdag 21 januari van 19:30 tot 21:00 door Francine van Broekhoven.
Er wordt de laatste tijd steeds meer geschreven over de nadelen van de mammografie. In deze lezing neemt Francine je mee in de ontwikkelingen op het gebied van infrarood screening, de fysiologische processen in de borsten en is er ruimte voor allerlei vragen. De toegang is gratis en het centrum is open vanaf 19:15.

Lezing Natuurlijk Afvallen op woensdag 28 januari van 19:30 tot 21:00 door Wim Haafkes. Tijdens deze lezing krijg je meer inzichten in het menselijke lichaam en haar zwakke schakel. En ook hoe deze zwakke schakel de oorzaak kan zijn van overgewicht. Vervolgens welke wijze we hanteren om op gezond gewicht te komen.  De toegang is gratis en het centrum is open vanaf 19:15.

  • Woensdag 14 januari van 19:30 tot 21:30 Lezing Familie opstellingen door Ben van het Laar.
  • Woensdag 21 januari van 19:30 tot 21:00 Lezing thermografie infra rood screening door Francine van Broekhoven.
  • Woensdag 28 januari van 19:30 tot 21:00 Lezing Natuurlijk Afvallen door Wim Haafkes.
  • Zondag 8 februari Familie opstelling van 10:00 uur tot 16:00 met Ben van het Laar.
  • Dinsdag10 februari is Francine van Broekhoven vanaf 10:00 aanwezig voor de thermografie onderzoeken.
Wist je dat….

  • als je nagels broos en droog zijn je meer voedsel moet eten met vitamine A (kaas, abrikozen, broccoli, wortels) en calcium (yoghurt, kaas, sesamzaad, amandelen) want dit bevordert de nagelgroei.
  • mannen beter niet met hun laptop op schoot kunnen gaan internetten. De wifi straling heeft nadelig effect op de vruchtbaarheid.
  • dagelijks een tijdje zonder beugel-bh is bevorderlijk voor afvoeren van de afvalstoffen via de lymfklieren. Door het dragen van een beugel-bh wordt de afvoer bemoeilijkt.
Copyright © *|january-2015|* *|Centrum Vitaal|*, All rights reserved.

Our mailing address is:

Centrum vitaal

Bornsestraat 24, Hengelo, Nederland

Hengelo, OV 7556 BG

Netherlands

Add us to your address book

unsubscribe from this list    update subscription preferences

Email Marketing Powered by MailChimp