Centrum Vitaal is er voor jong en oud! Je kunt bij ons terecht voor alle klachten waarmee je ook naar een huisarts gaat. We proberen de onderliggende verstoring te vinden en die aan te pakken, zodat de balans in lichaam en geest weer kan herstellen. We kiezen voor natuurlijke oplossingen die ook op langere termijn geen bijwerkingen hebben.

Nieuw adres Centrum Vitaal
Je bent welkom op ons nieuwe adres

Vanaf heden zijn onze consulten, behandelingen en trainingen op ons nieuwe adres.

Waar: Burgemeester Stroinkstraat 320, 7547 RJ  Enschede.

Route(s)

  • Binnendoor komend vanaf de Waarbeek: na de Waarbeek 1e straat links, deze helemaal uitrijden en laatste boerderij aan de linkerkant.
  • Vanaf UT Twente: rechtsaf bij HST transportcentrum en CBR (rijexamen), langs het CBR met de bocht mee, einde van de bocht sla je rechtsaf. Eerste boerderij aan de rechterkant.
  • Vanaf autobaan: Vanaf de A1 volg je de A35 richting Enschede. Je neemt de afslag Enschede West, Universiteit (afslag 26a) en bovenaan de afslag ga je rechtsaf. Vervolgens neem je na 500 meter de eerste afslag rechts richting Universiteit. Bij HST transportcentrum en CBR (rijexamen) linksaf, langs het CBR met de bocht mee, einde van de bocht sla je rechtsaf. Eerste boerderij aan de rechterkant.

Parkeren: Op het erf (let op, er lopen dieren op het erf).

Heb je vragen laat het ons weten!

Website Centrum Vitaal
Website Boerderij Vitaal