Nadelen vaccinatie NVKP

Toename kankergevallen door uitroeien infectieziektes met koorts

Uit veel epidemiologisch onderzoek blijkt dat koorts preventief werkt tegen kanker. Wetenschappers weten nu steeds beter hoe dit komt. Men vermoedt dat het toenemend gebruik van koortsverlagers en middelen om koorts te voorkomen, zoals vaccinatie tegen kinderziekten, een reden is van de wereldwijde stijging van kanker.

Lees hier het artikel: Toename kankergevallen door uitroeien infectieziektes met koorts

Hygiënehypothese

Kinderziekten, die de laatste decennia minder voorkomen, zorgen voor de aanmaak van afweercellen die beschermen tegen diverse ziekten van het immuunsysteem die de laatste decennia explosief zijn gestegen.In dit artikel een beschrijving van dit fenomeen.In de2e helft van2011 zal de NVKP met een uitgebreid artikel komen over dit onderwerpmet de stand van zakenuitde wetenschapinclusiefrecente baanbrekende ontdekkingen over dit onderwerp.

Hygiëne hypothese: Uitroeien kinderziekten zorgt voor stijging van astma / allergie / auto-immuunziektes en leukemie

Wetenschap over autisme / ADHD en het verband met vaccinaties, geactualiseerd december 2010

Er zijn een groot aantal wetenschappelijke artikelen geschreven over de gevonden afwijkingen in het immuunsysteem bij autisten in relatie tot hun darmproblemen op jonge leeftijd. Is er een verband met vaccinaties? In dit artikel de stand van zaken met linkjes naar de samenvatting van genoemde publicaties in pubmed (bibliotheek van peer reviewed onderzoeken)

Wetenschap over autisme / ADHD en het verband met vaccinaties

Cell over een onderzoek naar verband hygiëne hypothese de groei van auto immuunziektes en de rol van vaccinaties

In 2004 is een artikel gepubliceerd in Cell, met betrekking tot de relatie tussen een verminderde hoeveelheid T-geheugencellen en de stijging van auto-immuunziekten. De onderzoekers hebben ontdekt dat een daling van de infectiedruk, bijvoorbeeld door vaccinaties tegen kinderziekten, zorgt voor een daling van T-geheugencellen en de stijging daardoor van auto-immuunziekten. Onderzoekers hebben dit mechanisme blootgelegd bij proefdieren.