Mediumschap & Persoonlijke Ontwikkeling

Mediumschap & Persoonlijke Ontwikkeling

  • Heb je levensvragen over jezelf, op het gebied van relatie, werk en gezondheid
  • Wil jij meer uit jouw leven halen, weten wat je levensdoel is
  • Wil je contact met een dierbare overledene
  • Wil je meer vreugde en innerlijke rust ervaren

Maak dan een afspraak voor een reading, contact met overleden dierbare of een training!

Wie ben ik?

Mijn naam is Nathalie Brinkman, vanaf mijn 26e ben ik bezig me te verdiepen in alternatieve geneeswijzen, intuitieve ontwikkeling, hooggevoeligheid en mediumschap. Ik ben opgeleid tot psychosociaal therapeut en mindfulnesstrainer. Ik werk in mijn praktijk met mensen die ergens vastlopen in hun leven (op welk gebied dan ook), die zichzelf beter willen leren kennen en verder willen ontwikkelen, hun potentie willen verwezenlijken, meer innerlijke rust willen ervaren etc. Ik heb allerlei opleidingen gevolgd op het gebied van alternatieve geneeswijzen, mindfulness en mediumschap. De beste opleiding is echter het leven zelf!

Na ruim 25 jaar ervaring binnen de hulpverlening en 20 jaar verdieping en ontwikkeling op het gebied van hooggevoeligheid en mediumschap, is het tijd om de volgende stap te nemen.

Naast mijn werk als psychosociaal therapeut en mindfulnesstrainer, wil ik nu ook als medium mijn steentje bijdragen. Mensen bewust maken van het leven na de dood, contacten maken met overleden dierbaren. Ik vind het heerlijk om dit te doen en ben dankbaar dat ik het kan doen. Ik zie een medium als een soort “tolk”,

Mediumschap & Persoonlijke Ontwikkeling, Centrum Vitaal, de beste gezondheidsondersteuning