Bestaat er 1 oorzaak voor ziekte?

Als natuurgeneeskundige gelooft Wim Haafkes, mede eigenaar van Centrum Vitaal  niet in 1 oorzaak voor ziekte, zo ook niet in centrum_045.11 oplossing, (regulier of natuurlijk) voor genezing!

Vraag mensen uit je omgeving die ernstig ziek zijn geweest wat geholpen heeft. De mensen die beter zijn geworden hebben altijd de voeding & lifestyle aangepast.  En er is altijd ‘iets’ veranderd qua emoties en omgaan met zichzelf waardoor ze anders met stress of hun omgeving omgaan!

Onze bedoeling is door bewustwording, ‘goede en voldoende informatie’ te geven dat mensen beter kunnen kiezen wat goed voor ze is.

In 1986 ben ik begonnen met natuurlijke geneeswijzen, de adviezen die ik toen gaf zijn nauwelijks gewijzigd. Toen was lifestyle & voeding, een goede spijsvertering om de voedsel te verteren om vervolgens als brandstof op te nemen al erg belangrijk. Dat is nog steeds zo.

In vergelijking met Duitsland waar een ‘heilpraktiker’ een erkende beroepsgroep is – en een staatsexamen moet  afleggen- is het in Nederland een ‘vrij beroep’. Helaas, want zo weet je als leek niet altijd waar je terecht komt. Wij zijn aangesloten bij erkende HBO gecertificeerde beroepsverenigingen als de Ned Vereniging voor acupunctuur en de Beroepsvereniging voor Natuurlijk Werkende Professionals