Huidklachten

Vrouw 19 jaar
Via via ben ik bij Wim Haafkes in de praktijk terrecht gekomen. Al vanaf mijn 13e jaar heb ik last van huidklachten. Het begon bij de knieholten, vervolgens de elleboogplooien en zo steeds verder met soms meer of minder jeuk. Ik werd soms gek van de jeuk.
 
De huisarts heeft me zalf voorgeschreven, dat helpt even. De dermatoloog heeft me meer zalven voorgeschreven, ook hormoonzalf. Dat helpt wel, maar ik merk in de loop der tijd dat mijn huid erg dun geworden is en als ik niet smeer krijg ik toch steeds huidklachten met erge jeuk.
 
Daarom heb ik de GezondheidsScan gedaan, omdat ik wel eens wilde weten hoe dat nou kwam. Volgens Wim komen huidklachten altijd van binnenuit, de GezondheidsScan gaf aan dat mijn gal samen met onbalans in mijn hormoonhuishouding de boosdoeners zijn. Op zijn advies ben ik gestopt met de pil voor 3 maanden en heb ik me laten behandelen met acupunctuur en bioresonantie. Binnen 10 dagen werd de jeuk al minder, vervolgens kreeg ik meer energie en nu zie je bijna niet meer dat ik huidklachten heb. Ik let nog wel op mijn voeding, dat ik niet teveel chocolade, melk en niet teveel suiker gebruik.