Hoofd- en gebitspijn

Man 47 jaar 
Ik heb ontzettend lang met allerlei vervelende maag- en darmklachten rondgelopen. Het overheerste gewoon mijn dagelijkse leven. Ook een grote vermoeidheid, waar ik bijna elke dag last van had, speelde een grote negatieve rol in mijn werkzaamheden en interesses. Huisarts en ziekenhuisbezoek brachten geen echte oplossing.
Via via kwam ik bij Centrum Vitaal terecht waar ik geadviseerd werd om eens een hoge darmspoeling te proberen. Ik geloof dat ik 10 behandelingen heb gehad en het heeft echt positief gewerkt. De begeleiding van de medewerksters is heel persoonlijk, ook niet verkeerd in deze drukke tijden.
 
Daarnaast had ik regelmatig last van hoofdpijn en gebitspijn, altijd tegelijk. De tandarts kon niet echt een oorzaak vinden. Voor dit probleem heb ik twee acupunctuur behandelingen gehad bij Wim Haafkes (Praktijk Natuurlijk Genezen). Deze hebben echt een een duidelijke verbetering opgeleverd.
 
Ik kan dan ook alleen maar heel positief zijn en als het weer eens nodig is maak ik zeker weer een nieuwe afspraak bij Centrum Vitaal.