GezondheidsScan

WAAR KOMEN JE KLACHTEN VANDAAN? DOE DE GEZONDHEIDSSCAN!

Josien (45): “Ik ben niet ziek: ik voel me al langere tijd niet fit. Denk daarbij aan verscheidene klachten die al mijn hele leven op de achtergrond meespelen: oorsuizen, keelklachten, wakker worden met een verstopte neus. Ik heb al langer het gevoel dat deze klachten niet nodig zijn.  Via via ben ik bij Centrum Vitaal terecht gekomen en heb de Gezondheidsscan gedaan. Daarbij heb ik veel inzicht gekregen in de werking van mijn lichaam, de onderliggende verstoringen en wat ik er tegen kan doen.

Ideaal voor kinderen

Het allerbelangrijkste: een goede diagnose stellen
Om uit te zoeken waar je klachten vandaan komen, moet er een diagnose gesteld worden. Bij Centrum Vitaal maken we daarom gebruik van de nieuwste technologie om je gezondheid te scannen (Non Lineaire Diagnose).  De GezondheidsScan kijkt niet naar één oorzaak maar naar het functioneren van het totale lichaam. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien welke invloed voeding, medicijnen en leefgewoonten hebben op alle organen. Met de GezondheidsScan is het zelfs mogelijk om beginnende en ook ernstige ziekteprocessen te herkennen.

Anne (41): “De GezondheidsScan is een uitkomst bij vage gezondheidsklachten. Maar vooral ook als middel voor preventie, omdat je inzicht krijgt in eventueel verstoorde processen. Zo kun je daar in een vroeg stadium al aan werken en het bijsturen. Een aanrader!”

Wat gebeurt er met de uitslag?
Na het maken van de scan geven we advies. Wat kun je doen om gezond te worden en/of te blijven. Het is belangrijk om niet de symptomen te bestrijden, maar de onderliggende oorzaak aan te pakken. Ons advies is uitgebreid en vaak een combinatie van methodes. Zo kun je bijvoorbeeld baat hebben bij voedingsadvies maar ook nog bij een van onze behandelingen. Met onderstaande video over de GezondheidsScan (voorheen heette het Oberon) krijg je een beeld van hoe de meting in z’n werk gaat.

Wat doet de GezondheidsScan precies?

 • Screening van alle organen en functies in je lijf, zoals hart, bloedvaten, longen, nieren, blaas, maag, lever, darmen, borsten (vrouw), baarmoeder, eierstokken, prostaat (man), hersenen, hypofyse, hormonen en rug.
 • Herkennen van ziektebeelden, zoals ziekte van lyme, hart en vaatziekten, etc.
 • Ziekteverwekkers signaleren, zoals virussen, bacteriën of parasieten.
 • Status bepalen van onder andere ijzerwaarde, schildklierwaarde als T3-T4-TSH, cholesterol.
 • Status weergeven van de hormonale huishouding van de bijnieren, schildklier en de geslachtshormonen.
 • Maakt een nek-, rug-, en schouderanalyse.
 • Geeft informatie over voedingsintolerantie.
 • Analyseert of er nadelige gevolgen zijn met betrekking tot vaccinaties.
 • Geeft informatie over vitaminen en/of mineralen.

  Wij staan op de Gezondheidsbeurs 7 t/m 10 februari 2019 te Utrecht Hal 1 – Stand C2

Meten is weten!
We beginnen alle behandelingen graag met het stellen van een diagnose door middel van de GezondheidsScan. Zo kunnen we je het beste helpen. Na het eerste consult krijg je advies en eventueel behandelingen. Daar kunnen we bepalen of de therapie effectief is geweest. Want we willen natuurlijk graag weten of de adviezen en/of behandeling een positief effect hebben gehad op je gezondheid!

Margreet (55): “Het is méér dan een APK-keuring!”

Martin (47): “De GezondheidsScan geeft zinvolle informatie. Ik adviseer het iedereen die meer wil weten over zijn/haar gezondheid. Gewoon eens doen! Bovendien heb ik het het in de aanvullende verzekering vergoed gekregen.”

Lees hier nog meer ervaringsverhalen over de GezondheidsScan en behandelingen bij Centrum Vitaal.

BELANGRIJK!

 • Voorafgaand aan het onderzoek vragen wij om het intakeformulier in te vullen en mee te nemen.
 • De GezondheidsScan is geen vervanging van een CT- of MRI-scan. De screening kan uitstekend preventief worden gebruikt. Wij zullen doorverwijzen naar de huisarts als daar een reden voor is.

Wim Haafkes is vertegenwoordiger van de verkoop van de GezondheidsScan aan artsen en therapeuten in Nederland. Lees hier een interview met Wim over het gebruik van de GezondheidsScan in zijn praktijk.

Meer informatie over de GezondheidsScan of een afspraak maken? Neem contact met ons op en bel 074-29 14 143.