Geluidsfrequenties genezen

Geluidsfrequenties genezen

De wetenschap is al vanaf de jaren 1920/30 bezig met genetica. Prof Gariaev en zijn collega’s zijn steeds verder gegaan in het bestuderen van onze genen. Onze converterengenen zijn een soort ‘bibliotheek’ om ziekte aan de hand van DNA structuur te verklaren. Zo heeft Prof Gariaev en zijn team erg positieve resultaten gezien bij kinderen met een geestelijke / lichamelijke beperking, door deze kinderen met  geluidsfrequenties te behandelen.

Zoals bekend heeft Einstein al ontdekt dat alles uit frequenties, energie en trillingen bestaat.

  • De wetenschap kan frequenties opvangen, bestuderen en verbeteren. Vervolgens gaan ze deze frequenties of trilling ‘converteren’, dat wil zeggen omdraaien. (Dit principe wordt ook bij  bioresonantie  gebruikt om mensen te behandelen.)
  • De Oberon haalt de gemeten frequenties uit de databank.  De frequenties die in onbalans zijn gebruikt Gariaev om DNA programmering te beïnvloeden door deze frequenties uit te lezen, te converteren. Deze frequenties kun je dan afluisteren op je telefoon of MP3 speler.Luister hier een van de geluidsfrequenties.
  • Doel is volgens Gariaev dat je op deze wijze elke dag een therapie-prikkel aan je lijf geeft.

Gariaev is niet de enige die dit heeft bewezen, niet zo lang geleden heeft de Nobelprijswinnaar Luc Montagnier in het wetenschappelijke blad  SCIENCE eveneens gepubliceerd dat DNA informatie uitzendt die de structuur van water verandert. Hij verklaart dat homeopathie op dit principe werkt.

koptelefoon

Onlangs nog is in Duitsland is onderzoek gedaan bij mensen met tinnitus -oorsuizen-. Mensen werd gevraagd dagelijks 20 minuten te luisteren naar de Oberon-frequenties, of bij de afwas, trimmen of voor slapen en dat 3 maanden. Van de 50 deelnemers, allen 50 jaar of ouder had niet iedereen een positief effect, doch gemiddeld werd een score van 19.6% vermindering van klachten ervaren.