Diabetes

Diabetes

Ik ben arts op de eerste hulp en geboren op 31 maart 1957.

Mijn diagnose is:

  • diabetes mellitus type 2,
  • neuritis nervi optici (oogzenuwontsteking rechts) en
  • hoge bloeddruk.

Op 21 december 2010 wird ik blind aan het rechter oog, hiervoor was ik tot 14 januari 2011 in de oogkliniek van mijn stad in behandeling. Deze behandeling sloeg niet aan. Van 2 februari 2011 tot 12 februari 2011 ben ik opgenomen geweest voor behandeling in de oogkliniek. De artsen vertelden me dat er geen verbetering meer mogelijk was.

Op 21 december 2010 heeft de arts mij het programma van Professor dr. Gariaev voorgesteld. Dr. Gariaev heeft de informatie van een kinderfoto van mij `afgelezen’, ik was drie jaar op de foto. Hij heeft me een geluidsprogramma gestuurd waar ik iedere dag naar luister.

Verbetering gezichtsvermogen na 1,5 maand

Na 1,5 maand luisteren merk ik verbeteringen in mijn gezichtsvermogen. Ik zie gezichten, kleine voorwerpen maar nog wel in het donker. Ik ben er van overtuigd dat ik met mijn rechteroog weer veel beter ga kunnen zien.

Sinds 5 jaar neem ik twee maal daags medicijnen in die de bloedsuikerspiegel verminderen. Zonder deze medicijnen was mijn ochtendsuikergehalte tussen de 13 en 15, met medicijnen altijd tussen 7,6 en 8,0.

Op 1 november 2011 was ik uitgenodigd maar mijn medicijnen vergeten, ik kon ze daarom `s avonds niet innemen. Na theedrinken met twee bonbons en taart steeg mijn suikerniveau tot 14! Ik had mijn MP3 speler met daarop het programma ‚Insuline‘ mee en zette dat aan voor de hele nacht. Ik sliep met de koptelefoon op en het nauwelijks hoorbare geluid van het programma. Dat was mijn eerste ervaring met het programma ‚Insuline‘.

Ik was erg verrast toen ik de volgende morgen mijn ochtendsuikerniveau heb gemeten en zag dat het maar 6,7 was. En dat zonder medicijnen! Ik voelde een enorme energiestoot.