Diabetes 2

Vrouw van 59 jaar
Ik hoorde op een verjaardag van goede resultaten en heb naar aanleiding hiervan een GezondheidsScan ondergaan. Hieruit kwamen voor mij zeer herkenbare punten naar voren en ik besloot een behandeling te ondergaan.

De behandeling bestond uit het volgen van een dieet, het lichaam te reinigen van afvalstoffen, bioresonantie en accupunctuur. Wim Haafkes stelde voor gedurende de 1e week het lijf ‘sterk’ te ontgiften, en vroeg of het mogelijk was om de medicijnen te laten staan. Ik kan thuis mijn bloeddruk en bloedsuiker gehalte meten dus dat was voor mij geen probleem. Bovendien moest ik contact opnemen als iets niet goed ging en ik mocht de medicijnen innemen als het niet goed voelde. Wat gebeurde is het volgende: in het begin leek het wel of ik moest afkicken, ik kreeg last van hoofdpijn en ben ontzettend moe geweest. Toch heb ik doorgezet en voelde me steeds beter worden. Nu na 3 maanden gebruik ik nog steeds geen medicijnen meer voor hoge bloeddruk, diabetes,maag en darm problemen.
De resultaten;
Bij aanvang was mijn gewicht 93,7 kg, mijn bloeddruk 155-96 en mijn bloedsuiker 8.6 met gebruik van medicijnen.
Na 1 week was mijn gewicht 90,6 kg, mijn bloeddruk 122-83 en mijn bloedsuiker 5.9 zonder medicijnen.
Na 2 weken 88,1 kg    /     115-76    /   5.6
Na 5 weken 84,7 kg    /     108-81    /   6
Na 8 weken 81,6 kg    /     109-77    /  5.7
Het geeft mij een zeker gevoel regelmatig mijn suiker en bloeddtruk te meten.  Ik voel mij prima en ben blij geen medicijnen meer te hoeven gebruiken, het dieet is niet moeilijk te volgen, ik heb mijn huisarts na enige tijd op de hoogte gebracht.