Bedankt en goede feestdagen

Bedankt en goede feestdagen

Op 25 november j.l. was ik bij Wim Haafkes voor de gezondheidsscan. Op mijn 75 jaar wilde ik wel eens weten wat ik anders kan doen voor mijn gezondheid, want het wordt er niet beter op… Daarbij heb ik adviezen en verschillende tips gekregen voor mijn gewrichtsklachten maar vooral dreigende neuropathie (volgens de arts) Ook gaf Wim me een Bio- resonans kastje mee om uit te proberen. Direct voelde ik’ s nachts mijn benen prikkelen en had ik het minder koud. Het doet wat, dat had ik niet verwacht! Op 2 december een sessie “Familie opstellingen ” met Natalie Brinkman. Nadat ik bij de ‘opstelling’ voor mijn familieleden een kleur A4 had neergelegd (oudste dochter, jongste dochter, schoonouders, etc) ging Nathalie vertellen wat zij daarbij voor energieën voelde. Het was heel bijzonder en heel verrassend. Nathalie is heel bijzonder begaafd!!! Het gaf mij een goed inzicht in wat er al jaren heeft gespeeld. Sommige dingen had ik graag jaren geleden geweten, sommige dingen zijn niet te veranderen, en sommige dingen liggen in het verleden. Op 13 december j.l. had ik een kerstbijeenkomst van een vereniging. Verschillende mensen vonden dat ik er zo goed uitzag, en ik voelde mij ook goed. Graag had ik mij altijd zo gevoeld. Met goede moed ga ik de kerst tegemoet en wil jullie bedanken en vooral hele goede feestdagen wensen en de niets dan goeds voor 2020. Groet Lia