Aurareading & Healing

We leven in een tijd dat veel mensen zichzelf voorbij lopen, de druk vanuit de maatschappij is groot, veel mensen staan ver van hun levensdoel af. Dit leidt tot klachten, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

Een auraveld of energieveld is als een boek. Het bevat informatie over jou. Wat is de bedoeling dat je doet in dit leven, wat zijn jouw talenten en kwaliteiten, waar wordt je blij van, wat moet je nog verwerken, welke richting moet je op….etc.

Tijdens een aurareading gaan we kijken naar antwoorden op deze vragen, de healing zorgt ervoor dat we de energie in beweging zetten, zodat je weer dichter bij jezelf komt en het leven kunt leven dat jou voldoening geeft.

Nathalie BrinkmanDe reading/healing duurt een half uur, kosten zijn € 45,00.

Deze kosten kunnen niet vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering (het is een investering in jezelf!)

Nathalie heeft in 2001 de 2-jarige opleiding voor reading en healing afgerond aan de ASPI. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring met het werken met het energieveld. De afgelopen 5 jaar heeft ze diverse trainingen voor mediumschap en healing gevolgd op de Zwanenhof in Zenderen. Het is haar passie om mensen dichter bij zichzelf te brengen en van daaruit een gezond en gelukkig leven te leven.