Aura-Soma is een manier om via kleur jezelf te herontdekken

Al lange tijd heeft wetenschappelijk onderzoek de invloed van kleur op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn onderzocht. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen. Zo wordt in ziekenhuizen bijvoorbeeld blauw licht gebruikt bij baby’s die onvoldoende leverfunctie hebben, en in gevangenissen roze om tot rust te komen.

Aura-Soma is een holistische therapie gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op één aspekt, of alleen op symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in en om ons lichaam. Uw persoonlijke kleurenkeuze maakt deze energieën zichtbaar en brengt ze weer in evenwicht zodat u uw balans hervindt.

Aura-Soma gebruikt alle kleuren van de regenboog om de mens weer in balans te brengen. Deze kleuren vormen samen het licht. Licht is een onmisbaar onderdeel van ons leven. Wij ontvangen licht maar stralen ook licht uit. Vicky Wall heeft de mogelijkheid gekregen dit licht in de equilibrium oliën voor ons toegankelijk te maken. De meer dan 100 kleurencombinaties in de flessen bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze. Daarom is Aura-Soma een unieke kans om uw eigen kleurrijke heelmeester te worden.

Aura-Soma bestaat uit: kleur, water, aroma, stenen, kruiden

Vicky Wall

Eén van haar uitspraken over de equilibriumflessen was:
“Maar boven alles is Equilibrium een spiegel van de ziel die ons ons ware zelf leert kennen. Waarheid is dat wat aan de mens onthult wordt als het licht van het bewustzijn erop valt.”
Equilibrium is dat kleurrijke licht dat je op je bewustzijn laat schijnen.

Vicky Wall was het zevende kind van een zevende kind uit een joodse familie. Vanaf haar jeugd was zij helderziend en werd zij eerst door haar vader en later door een apotheker opgeleid in de kruidenleer. Toen zij echter op latere leeftijd blind werd, verscherpte haar helderziendheid.

Op een nacht, als door onzichtbare handen geleid, herontdekte Vicky Wall de kracht van de kleuren en creëerde zij Aura-Soma. Zij wist niet waarvoor de Equilibrium flessen waren en welke grote werking ze hadden. In de loop der tijd ontdekte ze echter dat deze flessen helende krachten bezaten en dat de verschillende kleuren therapeutische effecten hadden op de aura’s van haar patiënten.

Zo heeft zij een therapie tot stand gebracht waarbij de cliënt kiest welke kleuren hij of zij het meest nodig heeft op dat moment.

Vijf pijlers:

Equilibriumfles, pomanders, quintessences, coloressence, archangeloi

Equilibriumfles:
Equilibrium flessen geven ons de mogelijkheid lichaam, ziel en geest weer zo veel mogelijk in evenwicht te brengen. De dubbele kleuren in de flessen ontstaan door het principe dat olie op water drijft. De Equilibrium flessen bevatten essentiële oliën, kruidenextracten en kristalenergieën. De natuurlijke ingrediënten zijn geheel in harmonie met de desbetreffende kleurentrilling.

Gebruiksaanwijzing Aura-Soma Equilibrium flessen:
U kunt de oliën op je lichaam gebruiken. Plaats de middelste vinger van je linkerhand op de opening, duim op de onderkant, en je wijs- en ringvinger op de schouders van de fles. Schud de fles krachtig tot de kleuren volledig gemengd zijn. Druppel de olie op de palm van je hand en wrijf de olie op het corresponderende chakra gebied op je huid of daar waar jouw gevoel dat aangeeft. Breng de olie in een horizontale band rondom het lichaam aan.

Pomanders:
Pomanders dienen ter bescherming van je aura, bijvoorbeeld als je je niet te veel wil laten beïnvloeden door de energieën van andere mensen. Gebruiksaanwijzing: Open het flesje en laat 3 druppels in de palm van je linkerhand vallen. Wrijf beide handen over elkaar. Beweeg nu je handen enige tijd door het electro-magnetische veld rondom je lichaam. Kruis de handen vervolgens op de hoogte van het hart. Als laatste sluit u de ogen en houdt de handen voor het gezicht. Inhaleer de geur van de Pomander.

Quintessence:
De geur en kleur van de Quintessences helpen je om verbinding te maken met hogere energieën, ook wel “meester” energieën genoemd. De Quintessences helpen je met je hoogste opdracht in contact te komen en deze te ondersteunen.

Colouressence:
Met de colouressences wordt de kleurenergie via het lichaam opgenomen. De energie van een bepaalde kleur kan daardoor verinnerlijkt worden. Colouressences zijn er in 15 verschillende kleuren, inclusief “Rainbow”-kleur. Zij dragen de trilling van kleur met de energie van planten en kristallen. Vicky Wall creërde deze colouressences in eerste instantie als ondersteuning voor de equilibrium flessen. Tijdens het werken met Aura-Soma is voor sommigen duidelijk geworden dat de colouressences de ongeziene kleur van een flessenkeuze kan belichamen. Colouressences kunnen zeer nuttig zijn, want de ongeliefde kleur kan onzichtbaar ontvangen worden.

Archangeloi:
De energie van de Aartsengelen spray je om je heen, het reinigt en beschermt jouw energieveld.