Wil jij heel graag afvallen en/of een gezondere leefstijl aannemen, ben je bereid om je daar de komende tijd op te focussen, kun je daar wel wat hulp bij gebruiken. Maak dan nu een afspraak voor een intake gesprek bij Centrum Vitaal.

Wat doen we anders?
– afvallen op maat
– bewustere keuzes maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning
– geen dieet, maar een leefstijlverandering
– persoonlijke aandacht (middels gesprekken en online-coaching)

Afvallen op maat

Samen met onze gewichtsconsulent ga je onderzoeken wat jij nodig hebt om effectief en blijvend af te vallen. We beginnen met een uitgebreide intake om te kijken wat jij bent en wat jij nodig hebt? Dat is voor iedereen anders. De gewichtsconsulent begeleidt jou bij de stappen die nodig zijn om af te vallen en een gezondere leefstijl aan te nemen. Afvallen op maat is precies afgestemd op jou. Wil je nu echt van die overtollige kilo’s af en weer lekker in je lijf zitten, maak dan gauw een afspraak voor een intakegesprek!

Afvaltraject

Ben je bereid om intensief met jezelf aan de slag te gaan? Tijdens het afvaltraject gaan we 3 maanden uitgebreid aan de slag met afvallen en gezonde leefstijl. We beginnen met een intakegesprek, gezondheidsscan en stellen samen met jou het traject op. Het traject omvat naast gezonde voeding, beweging en ontspanning ook een deel persoonlijke ontwikkeling. Waar zitten blokkades en belemmeringen die het afvallen en/of een gezonde leefstijl in de weg zitten? Kosten € 750,- (incl. Btw, gezonheidsscan, 1 supplement, 8 gesprekken, onlinecaoching).

Ooracupunctuur

Oor-acupunctuur is een effectieve behandelwijze die de onderliggende oorzaken van overgewicht aanpakt. Door de oorzaken te bestrijden, het lichaam weer in balans te brengen, wordt het afvallen makkelijker. Lees onze nieuwsbrief jan 2020

Bio hcg

Wil je een paar kilo kwijt of even een begin maken met afvallen? Dan is Biohcg Original misschien wat voor jou. Een afslankkuur waarbij je eerst 24 dagen gaat afslanken. Je volgt tijdens deze periode een voorgeschreven dieet. Het gehele dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk wordt altijd meegeleverd. Ter ondersteuning van het dieet neem je elke morgen de vloeistof uit de Biohcg ampul. De basisvloeistof bestaat uit L-Carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. De kuur kun je doen onder begeleiding, 3 afspraken € 225,- incl.  VitaliteitsScan   (vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering). Lees meer.

Mindfulnesstraining mindful-eten & afvallen

Het is bewezen dat mindfulness een enorme meerwaarde is als mensen willen afvallen. Deze training is speciaal door ons ontwikkeld ter ondersteuning van het verantwoord en structureel afvallen. Centrum Vitaal heeft veel ervaring met het begeleiden van mensen die willen afvallen. Naast de thema’s uit de basistraining gaan we in deze 8 weekse training verder in op gezonde voeding, beweging, verantwoord afvallen etc. Kosten voor deze training € 350,- (kan evt vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering of via jouw werkgever) Lees meer.

Vasten met sappen en soepen

Wil jij je lichaam eens een keer goed reinigen? Dan is deze detoxkuur wat voor jou. Je gaat 5 dagen alleen sappen en soepen nemen. Je krijgt uitgebreide informatie over de werking van de kuur, de sappen en soepen. Kosten € 149,- (incl. btw, uitgebreid intakegesprek, infomap, recepten, 1 supplement, onlinecoaching).

Workshop gezonde leefstijl

Wil jij meer weten over gezonde leefstijl? Geef je dan gauw op voor deze workshop. Je leert alles over gezonde voeding, beweging, ontspanning en hoe je weer fit en vitaal wordt. Kosten voor deze workshop € 75,- (incl. btw, infomap, 1 supplement).

Workshop gezonde leefstijl op locatie

Wil jij meer weten over gezonde leefstijl? Geef je dan gauw op voor deze workshop. Je leert alles over gezonde voeding, beweging, ontspanning en hoe je weer fit en vitaal wordt. Deze dag is speciaal voor jou, op een prachtige plek in een bosrijke omgeving. Rust, ruimte en natuur. We gaan het hebben over gezonde leefstijl, genieten van een heerlijke lunch en je krijgt een verrassing mee. Kosten voor deze dag € 149,- (incl. btw, infomap, 1 supplement, lunch).

GRATIS ADVIESGESPREK

Centrum Vitaal biedt verschillende behandelingen en mogelijkheden aan op het gebied van fysieke-, mentale- en emotionele gezondheid. Wil jij eerst meer informatie over wat het beste bij jou past, maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Dit kan in een persoonlijk gesprek, online of telefonisch.