Afvallen op maat

Afvallen op maat…..
Elk individu is anders en heeft een andere aanpak nodig om af te vallen. Individueel, in groepsverband, meer gericht op voeding, meer gericht op beweging, meer gericht op gedragsverandering etc. Of een combinatie van deze verschillende mogelijkheden.

Na een gratis intakegesprek kijken we wat het beste bij jou past! Maak gauw een afspraak!

De mogelijkheden die wij je kunnen bieden:

  • Individueel afvaltraject van 8 weken met Nathalie Brinkman. Als gewichtsconsulente is Nathalie aangesloten bij de BGN, waardoor er een vergoeding mogelijk is.
  • Cursus Natuurlijk Afvallen. Samen met anderen afvallen, 6 wekelijkse bijeenkomsten gericht op voeding, beweging en afvallen (kosten € 195,-)
  • Training Mindful-eten en Afvallen, 8 wekelijkse bijeenkomsten gebaseerd op de mindfulness (kosten € 350,-)
  • Bio Hcg met begeleiding, bestaande uit drie consulten met Vitaliteitsscan bij Wim Haafkes (kosten € 225,-)
  • Lukt het maar niet om af te vallen door fysieke problemen (zoals slechte vetvertering,  of schildklierproblemen).  Doe de GezondheidsScan bij Wim Haafkes. Hierbij kijken we naar de onderliggende factoren waarom het niet lukt om af te vallen.  Advies op maat, ook qua voeding, toleranties, vitaminen en mineralen voor € 195,- (vergoeding in de aanvullende verzekering mogelijk!)

Vergoeding

Consulten worden bij individuele consulten in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.