OBERON Gezondheids Scan

Hans  (35)
Ruim 2 jaar geleden kreeg ik enorm last van oorsuizingen. Hiervoor ben ik naar een KNO-arts geweest. Hij heeft niets kunnen constateren maar gaf mij wel goede adviezen om dit langs de paramedische weg op te lossen. Dit heb ik gedaan met een geweldig resultaat. Om alle twijfels weg te nemen heb ik zekerheidshalve ‘Prescan’ benaderd om mij gehele lijf te checken. Ik kon hier snel terecht maar vond de kosten zeer stevig. Na bijna een hele dag onderzoek, scans, etc. werd er enkel een licht afwijkende bloedwaarde geconstateerd die geen relatie heeft met oorsuizingen.

Zes maanden later werden tijdens een bedrijfskeuring ineens sterk afwijkende bloedwaarden geconstateerd. Deze waarden waren zeer verontrustend en ik ben derhalve doorverwezen naar een internist. Hij heeft uiteindelijk geconstateerd dat ik een veel voorkomende aangeboren afwijking in de lever heb, waardoor ik meer verantwoord moest eten en geen suiker meer moest eten. Dit dieet houd ik nu al die tijd vol. Wel adviseerde hij mij eens per jaar het bloed te laten controleren. Inmiddels waren de bloedwaarden geheel normaal.
Uiteindelijk ben ik bij Wim Haafkes terecht gekomen voor een algehele  gezondheidsscan. Tot mijn grote verbazing en verrassing kon hij na 20 minuten diagnosticeren met de OBERON al veel meer vertellen over het functioneren van mijn lichaam dan een hele dag onderzoeken bij Prescan. Zelfs het oorsuizen werd aangetoond terwijl ik Wim hiervoor geen enkele informatie had verschaft. Mijn leverafwijking kwam aan de orde evenals een matig werkende alvleesklier die weer verband hield met de sterke reacties van mijn lichaam op suiker. Zelfs vroegere blessures in rug, schouder en enkel werden zeer nauwkeurig aangegeven. Kortom een geweldig inzicht in mijn lichaam en het functioneren van de verschillende organen alsook de conditie ervan. Ik kan daarom oprecht iedereen deze wijze van diagnosticeren adviseren.
Josien  (45)
Gisterochtend ben ik voor het eerst bij Wim in Centrum Vitaal geweest voor een Oberon scan. Ik ben niet ziek: ik kwam voor verscheidene ‘klachtjes’ die al mijn hele leven op de achtergrond meespelen: oorsuizen, keelklachten, wakker worden met een verstopte neus. Ik heb al langer het gevoel dat deze klachten niet nodig zijn en dat ik mijn levenskwaliteit kan verbeteren door de oorzaak van deze klachten op te lossen en het verband ertussen te zien. Via de Oberonscan en Wims uitleg heb ik veel inzicht mogen krijgen in de werking van mijn lichaam: waar verloopt alles soepel, en waar zitten mogelijke blokkades en belastingen? Wims aanpak beviel goed, hij trekt niet meteen conclusies, maar houdt de mogelijke opties die de Oberon als meest waarschijnlijk naar voren haalt, in zijn achterhoofd. Na nog dieper te hebben ingezoomd op bepaalde lichaamsdelen, en te hebben overlegd en nagedacht, kwamen we tot de meest waarschijnlijke oorzaken van de klachten. Wim benadrukt hierbij dat het belangrijk is om niet de symptomen te bestrijden, maar de onderliggende oorzaak aan te pakken: een zeer gefocuste aanpak. Vandaar dat we uitkwamen om eerst de hoofdproblemen aan te pakken, met behulp van kruidensupplementen en voor mijn lichaam belastende voeding te vermijden. Na 6 weken kom ik terug om te kijken of de maatregelen effect hebben gehad. Wim, hartelijk bedankt voor je aandacht en persoonlijke begeleiding! Ik kan iedereen aanraden, ziek of gezond, om een Oberonscan te doen en zo meer inzicht te krijgen over de vitaliteit van het lichaam.
Maaike (35)
Ik ben erg blij dat wij en ook onze kinderen de Oberonscan hebben gedaan, ik kreeg hierdoor een duidelijk overzicht over onze gezondheid en waar we nog aan kunnen werken. Bij alle drie de kinderen zag ik na gebruik van verschillende supplementen maar ook bepaalde voedingsmiddelen vrij snel verbetering. Mijn dochter had al jaren last van buikpijn en eczeem, over buikpijn hoor ik haar bijna nooit meer en ook het eczeem is over. Ze zit nu veel beter in haar vel, heeft meer zelfvertrouwen en is vrolijker, ook de juf zag dit op school.
Mijn zoontje is snel afgeleid, twee week nadat ik startte met pro biotica en magnesium vertelde hij trots dat hij nu alle taakjes af had, zijn leraar geeft ook aan dat het stukken beter gaat en ook op zijn rapport is dit duidelijk zichtbaar. Mijn oudste dochter van 13 sliep niet goed we zijn nu een paar maanden verder. Ze geeft aan dat het nog vaak lang duurt voordat ze in slaap valt maar ze slaapt nu wel de hele nacht door en ook heeft ze bijna nooit meer buikpijn en wat ze ook erg fijn vindt is dat haar huid er beter uit ziet. En dit allemaal door wat kleine verandering in ons voedingspatroon en tijdelijk gebruik van extra vitamine,s
We zijn dus erg blij met de Oberonscan en ik kan dit ook iedereen aanraden, niet alleen als je ernstig ziek bent maar ook bij vage klachten en zeker preventief om een goede gezondheid te behouden.
Ans  (41)
Ik heb een aantal keren een Oberonscan laten doen en kon zo vanaf de eerste tot de laatste keer heel nauwkeurig de processen van mijn lichaam volgen. Wat ik bijzonder vind aan de Oberon scan is dat behalve mijn fysieke ook de emoties  weergegeven worden in stresshormonen en of ik een serotonine tekort heb. Elke keer ben ik weer verbaasd. Ik heb zelf een aantal psychische beperkingen waaronder een emotieregulatie stoornis. Ik lijd aan een aantal psychosomatische klachten.Ik heb door de samenwerking van Wim en Nathalie, die een kei is in het psychosociale stukje ,mijzelf goed leren kennen. Ik heb de nauwe samenwerking tussen lichaam en geest leren respecteren. Ben met steun van Centrum Vitaal in mijn kracht gaan staan en heb geleerd mijn eigen verantwoording te nemen.
Margreet (55)
Al jaren kom ik bij Wim Haafkes in de praktijk. Niet direct voor grote klachten. Echter wel voor een algehele check up van mijn lijf en leden. Ik kan niet altijd aan de binnenkant zien of er iets aan de hand is, De Oberon vind ik dan zo’n mooie uitvinding dat de buiten- en binnenkant gecheckt wordt. Het is meer dan een APK keuring! Het mooie van dit apparaat vind ik ook dat het meteen ook jezelf behandelt. Dus je wordt niet zo maar meteen met dure pillen naar huis gestuurd. Wel krijg je veel tips en adviezen mee, ook ter preventie! Verder kan je bij vervolgconsulten ook de resultaten goed volgen
Martin (47)
De Oberon heeft mij een goede doorlichting gegeven van mijn gestel en een reden tot gesprek in leefwijze en omgeving.
Doordat de meetwaarden persoonlijk zijn, doet het meer met je dan je zou verwachten. De grafische beelden zijn duidelijk en op de voor mij bekende zwakke plekken gaf de Oberon apparatuur dat ook aan. Voor mij zinvolle informatie die ik iedereen zou adviseren die meer wil weten over zijn/haar gezondheid. Gewoon eens doen! Bovendien heb ik het het in de aanvullende verzekering vergoed gekrege
Anne (41)
Ik heb nu 3 keer een Oberon scan laten doen. Een prachtige uitvinding om inzicht te krijgen in je gezondheid, op meerdere niveaus. Niks geen eindeloze rondgang langs specialisten en belastende onderzoeken. Binnen 2 uur weet je waar je staat!
Een uitkomst bij vage gezondheidsklachten. Maar vooral ook als middel voor preventie, doordat je inzicht krijgt in eventueel verstoorde processen en zo in een vroeg stadium in staat gesteld wordt om deze bij te sturen. Een aanrader!
Anton (49)
Heb al vele jaren diverse klachten en heb hiervoor verschillende artsen en therapeuten bezocht. Ben recent geweest voor een doorlichting met de Oberon. Erg boeiend en ik kan het iedereen aanraden. Bovendien krijg ik het vergoed in de aanvullende verzekering.
Christa (64)
Ik heb nu een aantal keren een Oberon Scan gehad. Daardoor heb ik meer duidelijkheid gekregen over de oorzaak van mijn klachten. Erg prettig vind ik de wijze waarop Wim probeert de juiste therapie te vinden. In eerste instantie was er nauwelijks sprake van verbetering. Maar Wim is zeer volhardend en blijft alternatieven zoeken om je te helpen. Hij weet je te overtuigen en te stimuleren om zijn adviezen op te volgen en het effect daarvan begin ik nu te merken.
Vooral de persoonlijke benadering en de tijd die hij voor je neemt vind ik erg prettig.
Erna (39)
Ik wilde graag een gezondheidscheck met de Oberon. Gelukkig, veel bleek goed te functioneren, paar dingen wat minder. Heb verschillende praktische tips van Wim gekregen die goed toepasbaar zijn.
Ik vind het erg prettig dat er de tijd voor je wordt genomen. Wim probeert een zo passend mogelijke ‘behandeling’ voor je te vinden. Heb goede resultaten met acupunctuur samen met biofotonen, dat heeft bij mij enorm geholpen ik in korte tijd..
Mevrouw de G. (57)
Normaal gesproken ga ik altijd naar de huisarts, maar echt, ik had nooit gedacht dat je met de OBERON zoveel te weten komt om je gezondheid. Je zit er lekker bij met een koptelefoon en kan meekijken naar de meting, ondertussen krijg je ook een uitleg wat het apparaat aan het doen is. Na de screening krijg je een uitgebreide uitleg wat er goed gaat en wat niet, of je voedingstoffen tekort komt en of wat er kan veranderen aan je eetpatroon.
De uitslag verbaasde mij, omdat er dingen uitkwamen wat eerder is vastgesteld door een bloedonderzoek. De Oberon is een fijne en nauwkeurige ‘scan’ zonder vervelende bijwerkingen. En ik krijg het voor 80 % vergoed van mijn zorgverzekeraar
Monique (34)
Toen ik de eerste keer bij Wim kwam, zat ik helemaal niet goed in mijn vel. Ik zat tegen een burn-out aan, was altijd moe en voelde me heel gestrest. Ik heb toen een Oberon-diagnose gehad en daaruit bleek inderdaad heel duidelijk de stress.
Samen met Wim heb ik toen een plan gemaakt, wat werkt heeft tot nu toe niet gewerkt en wat wel bij mij. Eerste instantie zijn we begonnen met ontgiften samen met de homeopathische tabletten en een ander eetpatroon, daar ben ik daar enorm van opgeknapt.
Ik heb ook acupunctuur en biofotonen gehad, waar ik heel relaxed van werd.
Omdat mijn rug en schouder behoorlijk vastzaten heb ik ook guasha massage gehad, ook hier merk ik duidelijk verbetering. Kortom: na 4 behandelingen ben ik gewoon een ander mens! Daarom kan ik iedereen die niet lekker in z’n vel zit aanraden om eens een afspraak bij Centrum Vitaal te maken.
Petra (50)
Ik heb pas weer een Oberon Scan gehad. Ik ga me steeds een beetje beter voelen en wordt bevestigd door de Oberon, deze geeft ook duidelijk verbetering aan. Wim vroeg of ik misschien een blaasontsteking had, want dat bleek uit de scan. Ik had op dat moment geen klachten, maar een paar dagen later wel. Urine onderzoek bij de huisarts wees uit dat ik inderdaad een blaasontsteking had! Dit is weer een bewijs dat de Oberon in een zeer vroeg stadium al een diagnose kan vaststellen. Geweldig systeem!!